Flash bellekten atılan arşivlerin ubuntuda bozuk çıkması

Başlatan erkin0007, 06 Ekim 2014 - 12:38:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erkin0007

selamlar. androiddeki müzikleri zipleyip , zip dosyasını windowsa attım.başka bir android telefonu windowsa baglayıp zipi aldım ve ubuntu ya attım. ubunutuda dosya bozuk çıktı. bunun sebebi tam olarak nedir ? başka pclerden aldığım dosyaların ubuntuda bozuk çıkmaması için ne yapmam gerekli?

mehmet3582

erkin0007

evet."dosyalar çıkartılırken bir hata oluştu diyo". terminaldende denedim fakat yine olmadı

bytan

Kopyalama sırasında işlem tamamlanmamış olabilir. Kaynak zip dosyasının md5 değeri ile şu an elindeki zip dosyasının md5 değerini karşılaştırırsan farklı olduğunu göreceksin. Kopyalanan dosyanın büyüklüğüne bağlı olarak işlemin tamamen bitmesi için bir süre beklemelisin. Eğer işlem bitmediyse güvenli kaldır gibi yöntemleri kullandığında sistem zaten sana bunun uyarısını da verecektir. Yine de emin olmak için, kaynak dosya ile kopyalanan dosyanın md5 değerlerini kopyalama sonrasında karşılaştırabilirsin.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST