[Çözüldü] Flash İzin Ver Butonu

Başlatan hüseyinbozan, 17 Ağustos 2014 - 12:45:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hüseyinbozan

Arkadaşlar, öğrenciyim arkadaş ile ortak bilgisayar kullanıyoruz. Kendisi Legend Online oynuyor, giriş yaptığında Flash Player'in izin ver, reddet butonu çıkıyor fakat tıklamıyoruz. Nasıl düzeltebiliriz?
Şimdiden teşekkür ederim.

karakartala

hüseyinbozan

hocam, tekrar formatladım, fakat bu seferde flash yüklemiyorum.
o ayarları, sağ tık yapıp yaptım fakat tekrar çıkmıştı izin ver butonu.

hüseyinbozan

teşekkür ederim hocam, şuan 14.04 sürümünü forumdan bir arkadaşın yardımı ile yüklüyorum, aynı sorun ile karşılarşır isem birde sizin önerdiğiniz yöntemden ilerlicem. teşekkür ederim :)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Ağustos 2014 - 20:17:15

chrome yı de yukledım fakat hala aynı sorun söz konusu. izin ver butonuna tıklayamıyorum

if

@hüseyinbozan, NOscript gibi bir eklenti kullanıyor musun?

hüseyinbozan

hayır hocam herhangı bişi kullanmıyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 18 Ağustos 2014 - 14:10:32

Flashplayer'ınızı 11.4 veya üstü sürümüne yükselterek güncelleyin.
diyor. okeylıyorum. sonrasında oyun yükleme yapıyor. yüklemeyi tamamladıktan sonra da adobe flash setting çıkıyor ve izi ve reddet butonları cıkıyor tıklamıyorum hiç bir şekilde.

heartsmagic

F11 ile tam erkan yapılınca tıklanabiliyor mu?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hüseyinbozan

bir heyecan ile denedim ama maalesef olmuyor

heartsmagic

Bir sonraki önerim @karakartala'nın önerisi olacaktı ancak onu denedim demişsin. Esasında orası yanlış bilmiyorsam site temelli olarak çalışıyor. İlgili site oradaki listede görünüyor mu?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hüseyinbozan

evet hocam gorunuyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 18 Ağustos 2014 - 16:25:10

teşekkürler hocam kjüçük bir detayı atlamışım maalesef. global setting ayarlarından, site url sını ekleyıp oradan izin ver seçeneği yerine reddet varmış, onu izin ver yapınca aynı sorunla karşılşmadım tekrar teşekkür ederim.