Ubuntu Başlatıcı Çubuk Kaybolma Hatası

Başlatan kendinciz, 15 Ağustos 2014 - 14:04:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kendinciz

Arkadaşlar, bu sabah 4 sularında, bilgisayarımı kapatıp yattım. Sabah 9 buçuk gibi kalkıp bilgisayarımı açtığımda ise ne göreyim, başlatıcı çubuk ile üstteki çubuk yok olmuş. Herhangi bir dosyaya girdiğimde, dosyanın üstteki menüsü gözükmüyor. Kapat, simge durumunu değiştir vs. butonları falan da gözükmüyor. Belki düzelir diye bilgisayarı tekrar başlatınca da hata raporu gönder iletisi çıkıyor. Bu sorunun, şuana kadar çok memnun olduğum ubuntu'dan soğumama sebep olmasından önce yardım eden birisi çıkarsa çok sevinirim.
Kendinciz

meda

Güncelleyip,Unity ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

kendinciz

Bilgisayarda masaüstündekiler hariç bir şeye erişemiyorum. Bunları nasıl yapıcam?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Ağustos 2014 - 16:24:19

Neyse diskleri biçimlendirip en baştan kurayım en iyisi.
Kendinciz

meda

ctrl-alt-t tuş bileşenleri ile uçbirimde aşağıdaki komutları sırası ile uygulayın.
sudo apt-get install dconf-tools
dconf reset -f /org/compiz/
setsid unity

"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

heartsmagic

Yeniden kurmaya gerek yok, @meda'nın önerisini deneyebilirsin. Ayrıca sistemde son olarak ne olmuştu? Güncelleme mi geldi, grafik kartı sürücüsü mü kurdun? 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kendinciz

Kendinciz

heartsmagic

Durduk yere olması pek olası değil. Güncelleme bile almadığına emin misin?
Grafik kartının markası ve modeli nedir? Sürücüleri kurulu muydu, daha doğrusu kurmanın gerekli olduğu bir kart mı? 

Yeniden kurulum yaptın mı? Eğer yaptıysan doğrudan kapatalım başlığı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kendinciz

Yukarıdaki diğer önerileri yapmadan önce diskleri biçimlendirmiştim. Yani tekrar kurdum, isterseniz başlığı kapatabilirsiniz.
Kendinciz

if

kendinciz

Cevap gelmeyince biraz acele edip diskleri biçimlendirmiştim. Daha sonra çözüm önerileri geldi fakat ubuntu'yu sildiğim için uygulayamadım. Şuan ubuntu'yu tekrar yükledim.
Kendinciz