League of Legends Patch atma öncesi sorun

Başlatan MoShic, 16 Temmuz 2014 - 09:56:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MoShic

Sorup sormamakta kararsız kaldım ama danışmakta fayda var ; Başlığa ne yazacağımı bilemedim, Lol'de bir oyun attım, bağlantı kesilince, bilgisayarı ve interneti yeniden başlattım. LoL Launcher'a girince direk kapatıyor. Patch yüklemesi için sunucuları kapamışlar, bekledim, tekrar girdim, tam açılacakken bu hatayı veriyor. Normalde yapmaması gereken şey ve daha önce olmamıştı. Tekrar yüklemeden önce belki düzeltilebilir diye sormak istedim..

--Lol'u tekrardan yüklüyorum.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Eski ID: Mar yJuana

plazma

Sunucular açıldı mı; açıldı ise ve hatayı tekrarlıyor ise büyük ihtimal güncelleme gelmiştir. Lol e her güncelleme sonrası "mono patch" i yapmanız gerekiyor diye yazılmış. Onun dışında sistem yada başka bir şseyden süpheniz var ise :

https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=43788.0

plazma

Pol forumlarında da bayağı madur kullanıcı var galiba yeni bir betik yada pol-wine sürümü çıkabilir takipteyim.

MoShic

Oyunda yeniden yükleme sonrasında bir sorunla karşılaşmadım şimdilik, önceki patchlerde de karşılaşmamıştım. Mono patch nedir bilmiyorum ama her  güncelleme normal windowsdaki gibi yüklenip açılıyordu, tekrarlarsa konuyu detaylandırırım.
Eski ID: Mar yJuana