[Çözüldü] Hosting taşıması sonrası erişilemeyen url

Başlatan sefaphlvn, 23 Temmuz 2014 - 14:22:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sefaphlvn

Arkadaşlar merhaba,

Bir hosting firmasından domain ve host satın almıştım başka bir yerden server kiraladım üzerine ubuntu php5 mysql apache2 ve webmin kurup ns kayıtlarını yönlendirerek siteyi buradan çalıştırdım site wordpress

sorum şu www.siteadi.com şeklinde siteye erişiyorum sıkıntısız ama /galeries diye sonuna ek gelince aşağıdaki hataya düşüyor halbuki galeries mevcut diğer hostta çalışıyordu burada bir ayarı mı eksik yapıyorum acaba

Not Found

The requested URL /galleries/ was not found on this server.

Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at siteadi.com Port 80

bugra9

Konuyu çok yanlış yere açmışsın. Programlama / PHP kategorisinin altına veya daha uygun bir yere açmalıydın.

1) Taşıma yaparken .htaccess gizli dosyasını taşımamış olabilirsin.
2) .htaccess dosyasının yorumlanması aktif değildir. Aktif hale getirmek için aşağıdaki bağlantıya gidebilirsin.
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=18204.0

sefaphlvn

Hocam sağol cevabın için şimdide şöyle bir problem var rewrite ı enable etmemiştim ettim şuanda şu hatayı veriyor

/var/www/html/.htaccess: <VirtualHost not allowed here

htaccess dosyam

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

<VirtualHost *:*>
DocumentRoot /var/www/html
<Directory "/var/www/html">
Options Indexes FollowSymLinks MultiViews
                AllowOverride All
Order allow,deny
allow from all
</Directory>
IndexOptions FancyIndexing ScanHTMLTitles IconsAreLinks FoldersFirst HTMLTable IgnoreClient TrackModified VersionSort
</VirtualHost>

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 23 Temmuz 2014 - 16:53:48

tamamdır hocam sağolasın gerek kalmadı htaccess dosyasında şu virtualhost kısmından sonrası gereksizmiş sildim düzeldi

teşekkürler