Ubuntu da torrent programları

Başlatan komikimben, 06 Nisan 2008 - 23:21:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasanozdogan

Alıntı yapılan: heartsmagic - 06 Mayıs 2013 - 11:03:28
@hasanozdogan, hangi uygulama için söylüyor bunu? Sanki ayrı bir başlıkta konuşsak daha güzel olurmuş bu konuyu.

Transmission için veriyor bu uyarıyı.

heartsmagic

Hiçbir torrent yüklü değilken mi veriyor peki?
Zaten mevcut bir indirme olduğu için veriyor sanki bu uyarıyı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Vuze

Tixati programını önerebilirim.

muradisdan

Konu biraz eski ancak forumda torrent olarak aratınca ilk bu konu çıkıyor arayan birisi varsa kolay bulsun düşüncesiyle buraya yazdım. Ben genelde torrenti bir şeyler izlemek için kullanıyorum beklemeyide sevmem o yüzden geçenlerde bi arayış içine girdim (normalde Ktorrent kullanıyorum). Belki birçoğunuz biliyordur ama ben bilmiyordum. Torrent inerken bitmeden izleyemeye başlamak. VLC player bunu çok rahat yapabiliyor ancak torrent parça parça indiği için hem en az bi %30 %40 (genelde) dolmasını beklemeniz gerekiyor hemde genelde videoda bozulmalar oluyor. Ace Stream adında bir program var program torrent inerken aynı zamanda izlettiriyor. fazla beklemeniz gerekmiyor (genelde 5-10 saniye) bende şuana kadar hiçbi sorun çıkarmadı artık açıp direk izleyebiliyorum. VLC player üzerinden çalışıyor ve gayet güzel bi program. Benim gibi sabırsızlar varsa deneyebilir.

wget http://torrentstream.org/downloads/linux/test/acestream-local_2.0.0_i386.deb
sudo apt-get install python2.7-apsw python2.7-m2crypto libqt4-webkit
sudo dpkg -i acestream-local_2.0.0_i386.deb