[Çözüldü] Dropbox 'da Site Yayınlamak

Başlatan freeman, 19 Haziran 2014 - 22:51:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freeman

Herkese hayırlı akşamlar,

Öğrendiğim çeşitli bilgileri(nacizane), başkalarına da faydalı olsun diye paylaşmak istiyorum. Gerek Linux hakkında gerek programlama gerekse de başka diğer şeyler.  Wordpress/Blogger ya da kendime host almak istemiyorum. Dropbox ile yapma fikrim var. Markdown ile formatlamasını yapıp, HTML çıktıyı alıp Dropbox üzerinde paylaşmayı düşündüm. Dropbox ile aşırı kolay olacak ve Dropbox var oldukça da var olacak. :D :D GÜncelleme gibi olaylar da kolay olacak diye düşünüyorum.

1. Dropbox 'u böyle bir iş için önerir misiniz?
2. Dropbox 'ta site yayınlamak için, -işlerimi kolaylaştıracak- araçlar nelerdir?

KISSr, Pancake, DropPages gibi sistemler, Dropbox 'taki Public klasörüne daha kolay hatırlanabilecek isimler verebiliyor. Mesela, ubuntu.kissr.com gibi.
Böyle başka başka araçlar var mıdır?

Yoksa yoksa yine Markdown belgesi şeklinde kaydedip, direkt Github üzerinde mi yayınlamalı?

Saygılarımla
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

cagriemer

Revizyon isini kolaylastiracagi icin ben GitHub Pages oneririm. Onunla da kendi alanadinizi, eger varsa, kolaylikla kullanabilirsiniz. Kendi alanadiniz yoksa dahi, kullaniciAdiniz.github.io uzerinden erisilebilir olacaktir sayfaniz.

freeman

Teşekkür ediyorum cevap için.

Peki Github 'da oluşturduğum bir sayfayı, benden başkaları da silme, değiştirme, vb. işlemleri yapabilir mi?
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

if

Alıntı yapılan: xFoxMulder - 22 Haziran 2014 - 11:24:25
Teşekkür ediyorum cevap için.

Peki Github 'da oluşturduğum bir sayfayı, benden başkaları da silme, değiştirme, vb. işlemleri yapabilir mi?

Hayır, depo kime aitse bu işleri o yapar.

serkanburda

http://scriptogr.am/ diye bir site var. Bloğunuzu dropbox üzerinden yayınlamak üzerine kurulu. Bir göz atmanızda fayda olabilir.

freeman

Herkese çok teşekkür ederim. Github ile devam edeceğim sanırım. Jekyl denen olayı da öğrendim mi yeter de artar benim için. :D
Kilitlenebilir konu.