Ubuntu 13.04'ü açamıyorum.

Başlatan jessepinkman, 24 Mayıs 2014 - 18:02:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jessepinkman

Merhaba arkadaşlar şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.

Yeni bir linux kullanıcısıyım pek fazla bilgim yok fakat öğrenme isteğim çok. Bilgisayarımda şuanda hiç bir işletim sistemi yüklü değil Live Usb'den yazmaktayım.
Ubuntu 13.04 amd64'ü USB me flashladım başarılı bir şekilde HDD me kurdum ext4 olarak. Yeniden başlat dedim Ubuntu logosu bile gelmeden ubuntunun klasik rengi çıkıyor ekranda ve kalıyor daha sonra ekranın en üstünde ufak bir yanıp sönme belirtisi oluyor mouse imlecini görmeden sağ üst tarafa doğru yönelttiğimde ekran yanıp yanıp sönüyor. Hiç bir sonuç elde edemiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum bu şekilde kaldım:(

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Mayıs 2014 - 18:37:43

Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar?:(

heartsmagic

Merhaba.

Öncelikle biraz sabır lütfen, 30 dk. içince başlık güncellenmez. 3-5 saat için bile güncellenmez, kaldı ki gördüğün üzere yeni bir ileti olarak kayıt edilmiyor.

13.03'ün desteği sona erdi, en güncel sürüm olan 14.04'ü indirip kur lütfen. Böylece hem sen hem de bizler daha az uğraşmış oluruz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

jessepinkman

İlgili problemimi çözdüm, bilgisayarı açarken shift tuşuna basıyorum grub ekranına düşüyorum oradan ubuntuyu seçtiğimde açabiliyorum bilgisayarı sorunsuz olarak. Fakat bunu çözmemin başka bir yolu varmı acaba?

Atamertes

@ heartsmagic ilk yapman gerekeni söylemiş "14.04'ü indirip kur"

heartsmagic

Ben nasıl çözüldüğünü de pek anlamadım. İlk anlattığın iletide açılmıyor demişsin, son iletide Grub'u gösterip Ubuntu'yu seçiyorum demişsin. Normalde shift'e basmazsan hiç Grub devreye girmeden Ubuntu mu açılıyor, daha doğrusu sorunlu açılıyor? 

Tekrar edelim, 13.04'ün desteği sona erdi. 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.