[Çözüldü] Netİnstall Nedir yenirmi ?

Başlatan eronis, 21 Nisan 2014 - 18:08:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eronis

Bazı linux dağıtımlarına göz atarken Net install diye bir cd gördüm. Bir tarafta 1.6GB diğer tarafta 50-70MB.
Böyle cdler daha iyidir diyor herkes ama ben ikna olmadım çünkü internetim yavaş. Bir net install dosyası ne kadar indirir ? Mesela güncellemeler, önemli paketler, sonradan gelen güncel paketler vs ne kadar indirir boyut olarak ? hiç program kurmadan ?
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. --Linus Torvalds

meda

İndirme oranı masaüstü ortamına göre değişir.Sıralama KDE-Gnome-XFCE ... şeklinde devam eder.
Sorularına  çok boyutlu cevap verilebilir.Biraz daha fikir sahibi olmak için Arch,FreeBSD ... kurulumlarına göz gezdirebilirsiniz.Dağıtımlar arasında paket büyüklükleri arasında fark eder dolayısıyla ne kadar indirme yapacağına dair net bilgi elde edemezsin.

Yavaş interneti olan birisinin çok sabırlı olması gerek.Kurulumda mesela elektrik kesintisi olduğunu düşün :)
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"