Hon Kurulumu.

Başlatan mehmet015, 07 Ocak 2015 - 11:44:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmet015

Merhaba Arkadaşlar ;
Hon Kurulumu yapamıyorum gereken herşeyi videomda anlattım.
Açıklama bölümündede bir not var yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Kaynak: http://www.youtube.com/watch?v=iRuDK4bJvyU&feature=youtu.be

Sharpsorrow

Gerçekten benim de bu konuda yardıma ithiyacım var tüm sh komutlarını denedim fakat olmadı gnu 23 24 emacsları yüklemek belki bir ihtimal sana yardımcı olur.Ama  sanmıyorum yine de

mehmet015

Alıntı yapılan: Sharpsorrow - 07 Ocak 2015 - 11:57:05
Gerçekten benim de bu konuda yardıma ithiyacım var tüm sh komutlarını denedim fakat olmadı gnu 23 24 emacsları yüklemek belki bir ihtimal sana yardımcı olur.Ama  sanmıyorum yine de

Ben Ubuntuda çok yeniyim dediğiniz şeyi nasıl yapacağımı biraz daha açarsanız çok sevinirim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 07 Ocak 2015 - 12:25:52

Hiçbir değişiklik olmadı  :(

Sharpsorrow

Dosyaya sağ tıkla Birlikte aç başka uygulama uygulamaları çevrimiçi bul .Sonra emacsları yüklemeni isteyecektir ve belki de başka ba'zı yazılımları ayrıca

sh dosyaya terminalde

chmod +x  .sh(yani dosya adı)
sonra da sudo ./ .sh

Bu arada steam aracılığı ile dota2 yi yüklemen daha kolay olur.(Eğer honda ısrarcı değilsen)

mehmet015

Alıntı yapılan: Sharpsorrow - 07 Ocak 2015 - 12:32:11
Dosyaya sağ tıkla Birlikte aç başka uygulama uygulamaları çevrimiçi bul .Sonra emacsları yüklemeni isteyecektir ve belki de başka ba'zı yazılımları ayrıca

sh dosyaya terminalde

chmod +x  .sh(yani dosya adı)
sonra da sudo ./ .sh

Bu arada steam aracılığı ile dota2 yi yüklemen daha kolay olur.(Eğer honda ısrarcı değilsen)
Sanırım Dota2 ye bakacağım beni çok uğraştırdı zaten olmadı da

plazma

Dosya yöneticisi düzenle seçenekler/ayarlar ikinci sekmede çalıştırlabilir metin dosyları ayarı var youtube taki verdiğiniz açıklamada fotoda gostermis alttaki cevapta sor seçeneğini işaretlerseniz çift tıkladığında ne yapacağına soracaktır çalıştırsın mı yoksa editördemi açsın. her dosyayıda sudo ile çalıştırmak mantıklı mı? ./oyun_dosya_adı.sh ilede çalışabilir. Nerden edindiniz hon dosyasına?

mehmet015

Alıntı yapılan: plazma - 07 Ocak 2015 - 13:22:10
Dosya yöneticisi düzenle seçenekler/ayarlar ikinci sekmede çalıştırlabilir metin dosyları ayarı var youtube taki verdiğiniz açıklamada fotoda gostermis alttaki cevapta sor seçeneğini işaretlerseniz çift tıkladığında ne yapacağına soracaktır çalıştırsın mı yoksa editördemi açsın. her dosyayıda sudo ile çalıştırmak mantıklı mı? ./oyun_dosya_adı.sh ilede çalışabilir. Nerden edindiniz hon dosyasına?
Resmi İnternet sayfaları HoNClient-3.2.7.1.sh şeklinde veriyor
açıklama kısmında ise sadece   erişim haklarından normal program gibi vs. işartle ve çift tıklama ile kuruluma başlayın gibi bir açıklama var
bazı yabancı forumlarda ise sudo ve chmod +x  ile denememi söyledir  ama işe yaramadı bende zaten artık uğraşmıyorum sildim gitti