Giriş ekranına ulaşamıyorum

Başlatan neynefes, 10 Mart 2014 - 17:23:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

if

Peki cat /etc/bumblebee/bumblebee.conf dosya içeriği Bumblebee anlatımındaki gibi mi?

neynefes

Evet hocam gerekli ayar ve düzenlemeleri yapmıştım kurulumunda. Zaten bumblebee kurulumundan sonra olmadı bu sorun.

if

Steam nasıl böyle bir soruna yol açar anlamış değilim. Steam'e ait dizinleri silelim isterseniz. Kullanmadığım için emin olamıyorum, indirdiğiniz oyunlar kayboluyor mu silersek? Para verip almışsınızdır da silince tekrar almak durumunda kalmayın. Bir de dpkg -l | grep -v ^ii komutunun çıktısında ne var? Bu komut tam kurulmamış, yapılandırılmamış paketleri gösterecek.

neynefes

Hocam startx komutu ile yarım bir masaüstüne ulaştım. Terminali açabildim buradan.  Ayrıca steam den alınan oyunlar silinse bile tekrar ücret ödemek gerekmiyor.

Çıktı:

if

Hmm. Acaba lightdm ya da unity paketlerinde mi bir sorun var? Bir önceki iletimdeki çıktı bir şey üretmedi mi?

neynefes

Libav codec Library
Libav utility Library
Nvidia Cuda runtime Library
Nvidia legacy binary Driver
Nvidia openck Driver and ıcd loader Library
Nvidia opencl ıcd

Çıktılarını verdi

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Mart 2014 - 16:30:54

dpkg -l | egrep "nvidia|nouve|primus|bumble" | pastebinit
http://paste.ubuntu.com/7102236/

cat /etc/bumblebee/bumblebee.conf | pastebinit
http://paste.ubuntu.com/7102240/

Yarım ve gidip gelen ekranda internet bağlantısını sağlayıp alabildim çıktıları.

heartsmagic

Bence bumblebee ve sürücüleri kaldıralım. Kurtarma kipinde açıp yine dosya sistemini şu şekilde bağla:
mount -o rw,remount /

Ardından da sürücüleri kaldır:

sudo apt-get purge bumblebee* nvidia*
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

neynefes

Denedim bundan da sonuç alamadım. Çok fazla şey denedim hiçbirinde sonuca ulaşamadım. Bilgisayarı kullanmam gerekiyor acil yapacak birşeyim kalmadı en son sistemi tekrar yükledim.. Yardım edenlere teşekkür ederim.