[Çözüldü] K9 Ticari Paket

Başlatan a_zad_i, 21 Şubat 2014 - 00:07:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

a_zad_i

Ubuntu Türkiye Forum' a yeni üye oldum. Bir süredir Linux dağıtımları kullanmaktayım. Acemi düzeyde olduğum söylenebilir. Şimdiye kadar üye olmaya gerek duymamış fakat takıldığım her konuda forumunuzda arama yaparak üstüne biraz da kendim dene yanıl yaparak ihtiyacımı karşılamış bulunmaktayım.

Muhasebeciyim ve Linux de kullanmak üzere bir muhasebe programı aramaktayım. Forum da gezinirken K9 Ticari Paketi görüm. Fakat biraz daha araştırdığım da Ceren Bilgisayarın (sanırım) ticari faaliyetlerini sonlandırdığını gördüm. Program yeni güncellemeler yapılmadan da son hali ile benim işimi görebilecek düzeyde. İndirip bir denemk istedim fakat 66,3 mb lık dosyanın sadece 5 veya 6 mb kısmını indirmeyi başarabildim. Ne Yazılım Merkezi' nden ne de Uçbirim' den başarılı olamadım. İndirebileceğim bir adres mevcutmudur. Veya elinde denemek için daha önce indiren var ise paylaşabilir mi?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

Serkan A.

if

@a_zad_i, 64 bit olarak derlenen ve Ubuntu için hazırlanan paketi Firefox üzerinden sorunsuz indirebildim ve kurdum. Tekrar deneseniz. Ya da tarayıcıyı değiştirip deneyin. Olmadı 64 bit için: wget http://www.k9ticaripaket.com/downloads/k9/ceren-k9_2.83_amd64.deb 32 bit için wget http://www.k9ticaripaket.com/downloads/k9/ceren-k9_2.83_i386.deb komutlarını kullanabilirsiniz.

a_zad_i

32 bit için yazdığınız kodu aynı şekilde 2 kez daha önce denedim fakat 5 mb gibi bir kısmını indirdi. Ben de firefox tan denemiştim. Siz önerince bir de chromium ile denedim fakat indirdiği dosyanın boyutu 7 mb olarak gözüküyor ve kurulum yapmıyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Şubat 2014 - 01:46:26

@if verdiğin cevap için teşekkür ederim. Ben uçbirimden tekrar senin verdiğin indirme linki ile denedim. Daha önce indirme linkinde yanlış yaptığımı fark ettim. Dosyayı indirdi. Çift tıklama ile kurmayı denedim fakat kurmadı.

sudo dpkg -i ceren-k9_2.83_i386.deb

Bende uçbirimde paketi açtım. Programı kurdum. Şimdi denemek kaldı. İlgin ve yardımın için tekrar teşekkür ederim.

heartsmagic

wget nasıl bir sonuç veriyor peki? Bağlantı mı kesiliyor, tam olarak ne oluyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

a_zad_i

Sorun çözülmüştür @heartsmagic Teşekkü ederim. Ben wget ten sonra bağlantı linkini uçbirime yanlış yazmışım. Web browserlarla da indirme başarısız oluyordu. @if doğru linki verince her şey düzeldi.

İyi geceler...