Valve'nin en iyi oyunlarından "Left 4 Dead 2", kısa süre için ÜCRETSİZ

Başlatan bugra9, 25 Aralık 2013 - 20:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bugra9

Linux sistemlerde çalışan çok az sayıdaki kaliteli oyunlar arasında bulunan Left 4 Dead 2 oyununu, Valve bir günlük süreyle ücretsiz dağıtıyor.

Oyunu alabilmeniz için;
1) Steam programını indirin.
2) Üye olun
3) Mağazadan Left 4 Dead 2 oyununu aratıp sayfasını açın.
4) Alt tarafta Oyunu Oyna düğmesine tıklayın ve oyun, kütüphanenize eklenmiş olsun.
5) Oyunu indirip, oyunu açtığınızda artık oyun sizindir.

Süre: 26 Aralık, Akşam 8'e kadar

Alıntı Yap
Left 4 Dead 2 is FREE today only on Steam!*

Free Zombies!

To celebrate the holidays in a special way this year, Left 4 Dead 2 will be free until 10AM PST on 12/26.

It will be free as in, grab it now, pay no money, and it is yours to keep forever – FOR FREE!

To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it.

If you don't install, it goes back to its regular price and you miss out! The zombie apocalypse is more fun with friends so make sure to tell all your mates to install it as well.

Happy Holidays!

Valve

Warlord

@bugra çok teşekkürler. Yazmasaydın haberimiz olmayacak.Şu günlerde takip edemiyorum. Çok teşekkürler paylaşım için.

guopx

Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

Warlord

bugra9

İşin garip tarafı, 6 ay önce oyunun 4lü paketini, arkadaşlarla oynarım diye indirimli olarak satın almıştım. Arkadaşlarla oynayacak vakti de hiç bulamamıştım :)

Oyun, daha çok arkadaşlarınız ile oynarken zevkli oluyor. Tabi internet üzerinden tanımadıklarınız ile beraberde oynayabilirsiniz.
Ama ücretsizken 3-4 hesaba oyunu tanımlamanız iyi olur. Gün gelir arkadaşlarınızla da beraber oynamak isteyebilirsiniz.

Warlord

An itibariye sunuclar çöktü galiba. :) Çok düşük hızda indiriyor.
Edit: AKN'ye takıldım. Ttnet hızımı düşürmüş :'(

krwlng

5 Dakika çıkın da biz de alalım :) Şaka bir yana tüm dünya şikayetçi sunucular çöktü.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

Warlord

Alıntı yapılan: krwlng5 Dakika çıkın da biz de alalım  Şaka bir yana tüm dünya şikayetçi sunucular çöktü.
Aynen :D Şikayetler baya arttı. Valva kaldıramıyor. Her seferinde böyle. Mesela dota 2 de bir etkinlik gelse o akşam ve takip ettiği gece serverlar çöküyor.

mustang102030

Left 4 Dead 2'nin ücretsiz olduğu gün toplamda 44.236.800 GB'lık dosya indirimi yapılmış.

krwlng

Onun 5 mb'lık kısmı benim, sonrasında dayanamayıp kapattım, sunucular rahatlasın indiririz.

krwlng

Keşke bu tip bildirimler için forum logosunun altında kayan yazı gibi bir eklenti kullanılsa, eminim birçok kişi foruma girip steam kampanyası ile ilgili konuyu görmeden çıkmıştır. Sırf bu değil bir ara Crossover ücretsiz dağıtıldıktan sonra da "haberimiz olmadı" diyenler vardı.

waroi

Katılıyorum keşke böyle bir şey yapılabilse, bazen gözden kaçabiliyor işte, neyse kısmet değilmiş, inşallah bir daha olur :)

heartsmagic

Şerit falan koymak ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama Haberler kısmına ekleyebilirmişiz aslında. Fakat o da ne kadar görülür bilemiyorum. Forumun sağ üst köşesinde kendisi. 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

krwlng

waroi

Aynen bende yeni fark ettim :) Ama bundan sonra dikkat ederim herhalde, en azından orada yazsın bence de :)

heartsmagic

Evet, fark edilmesi zor bir yer orası :) Daha belirgin ne yapılabilir bilmiyorum, forumun üst tarafına görünür bir bölüm eklenebilir mi böyle zamanlarda kolayca diye biraz bakınmak lazım sanırım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.