[Çözüldü] Metro Last Light steam üzerinden oyun performansı nasıldır?

Başlatan guopx, 20 Kasım 2013 - 01:14:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

guopx

Cidden merak etmesem böyle saçma bir soru sormazdım ama oyun 40 dolar eder 80 lira :) Şimdi alıp da oynayamamak biraz gülünç olacağı için soruyorum.
Acaba alıp da oyunu linux steam üzerinde denemiş olan var mı?
Metro last light biraz ağır bir oyun sağlam grafikleri var ve kaynak istiyor.
Ekran kartım hd7470m ve i3 işlemcim var. Tabi böyle zayıf bir sistemde mucizeler beklemiyorum ama düşük ayarlarda oynanabilir olması yeterli benim için.
Tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim :)
Şunu da belirteyim kişisel olarak oyun oynayan ve oyuna para veren biri değilim ama sırf ubuntu üzerinde de oturup güzelce sağlam grafikleri olan bir oyun oynanabileceğini görmek için alacağım bu oyunu :)
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

KemalALKIN

Onun yerine Counter-Strike: Source al maksimum veya orta ayarlarda aç kullan hemde kat ve kat ucuz :).

Not: Unity doğal oyunlarda da kasıyor :D.
www.tckemal.ist

Deadpool

Mevcut sistem özelliklerinle muhtemelen windows üzerinde bile olsan ortalama bir performans almakta zorlanırsın diye düşünüyorum çünkü oldukça ağır bir oyun. CS: Source yerine Half Life 2 serisini tamamen al en azından konusu olan bir oyun oynarsın:).

guopx

@KemalALKIN, @Deadpool
Teşekkürler. Evet haklısınız bu donanımla oynanacak oyun değil metro. Ben de vazgeçmiştim zaten :)
Çözüldü olarak işaretliyorum.

KemalALKIN

www.tckemal.ist

guopx

Oyunu indirimden aldım ve çok şaşırdım çünkü gerçeketen benim donanımımda windows'tan daha iyi çalışıyor.
Ubuntu 12.04 unity üzerinde low ayarlarda 30-35 fps alıyorum. Windows üzerinde 30'un üstüne çıkamamıştı fps.
Bir de lubuntu üzerinde denedim ve sonuç gerçekten çok güzel 45 fps'ye kadar çıktı, orta grafik ayarlarında ise 25-30 fps arasında gidip geliyor LXDE üzerinde steam.
Unity oyunlarda biraz zorluyor sistemi o yüzden daha iyi performans için LXDE tavsiye ediyorum.
Konuyu kapatabiliriz tekrar maksat bilgi olsun. Oyun çok sarıyor ayrıca :)