Bumblebee Nedir Gerekli Midir?

Başlatan ghostmans, 18 Kasım 2013 - 15:56:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ghostmans

Bilgisayarımda optimus teknolojisi var şimdi ben pearlos x i denemek istiyorum ona da bumblebee kurulumu yapmak ubuntu ya yapmak gibi midir?Bu bumblebee kurulumu yapmazsam bilgisayarım donup ısınır mı?Yani kısacası bu bumblebee ne işe yarar

Not : Açıkça söylemek gerekirse hiçbir programı şu ana kadar optirun komutuyla çalıştırmadım.Bu benim hiç nvdia kartını mı yoksa intel ekran kartını kullanmadığımı mı gösteriyor?Optirun a hiç ihtiyaç duymadım sadece internetten film izlerim sosyal ağlara takılırım o kadar.Oyun filan hiç yok bende.

Biliyorum ubuntu hakkında bir soru değil ama danışabileceğim en büyük ve en fazla cevap alabileceğimi düşündüğüm linux forumu bu birde pearlos x de ubuntu tabanlı olduğundan buraya sormak istedim Cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

Linux Monster

Eğer bumblebee yüklmezsen ısınma sorunu yaşarsın.Bumblebee yüklemen daha iyi olur.Pear os ubuntu tabanlıymış.Bumblebee yi ubuntuda ki gibi kurabilirsin.
if it aint broke dont fix it !

heartsmagic

Ubuntu tabanlı olabilir ancak depolar uyumlu mu acaba? Hani bakmadığım için soruyorum sadece. Eğer depolar uyumluysa ve doğru tabana göre doğru paketler kurulursa sıkıntı olmayabilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.