telefondaki müzikler çalınmıyor.

Başlatan kapseli, 27 Ekim 2013 - 20:22:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kapseli

Arkadaşlar yeni ubuntu kurdum.telefonu usb ile bilgisayara bağladığımda telefondaki şarkıları bilgisayarda açamıyorum.lütfen yardım edin..

Linux

Çalmıyor derken, çalmak istediğinizde ne gibi bir ileti ile karşılaşıyorsunuz biraz daha açıklarsanız daha hızlı çözüme kavuşturabiliriz.

furkankalkan

öncelikle bağlanmak için hangi yöntemi kullanıyorsunuz ve aldığınız hata nedir ?
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

kapseli

Arkadaşlar telefonu usb ile bilgisayara bağlayıp şarkıları bilgisayarıma yüklemek istiyorum.masa üstüne klasör açıp içine atıyorum sonrada aç dediğimde vlc vb. programla denediğimde başarısız yanıtı alıyorum.neyi yanlış yapıyorum.telefonum samsung s3. :-\

heartsmagic

1. Şarkılar tamamen kopyalanıyor mu?
2. Şarkılar mp3 biçiminde mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kapseli

Kopyalarkende hata veriyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 28 Ekim 2013 - 11:54:06

Şarkıları youtubeden mp3 dönüştürücüyle indirmiştim

heartsmagic

Kopyalarken hata veriyorsa muhtemelen yarım kalıyordur. Hatayı bu nedenle alıyorsundur. Forumda dosya kopyalama hakkında sorunları anlatan bir başlığımız var. Demek ki o sorunumuz hâlâ devam ediyor. Farklı seçeneklere yönelebilirsin, AirDroid gibi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kapseli

hafıza kartını direk adaptörle pc ye takınca içindeki şarkıları çaldırabiliyorum ama usb kablosuyla telefondaki şarkıları pc de çalmıyor.galiba genel bir sorunda olabilir.bu linuxa alışmam biraz zaman alıcak. ;D ;D

furkankalkan

Dosyayı kopyalamaya çalışırken ya da çalmaya çalışırken aldığınız hatanın ekran görüntülerini koyabilir misiniz ?
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1