Sistem kararsızlığı

Başlatan soldanatar, 29 Haziran 2018 - 12:29:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

soldanatar

Ubuntu 18.04 kullanıyorum , pc geç açılıp geç kapanıyor , ayrıca birçok program çalışmıyor .  Ayrıca xubuntu'yu bir türlü kaldıramadım  gördüğüm tüm kodları denedim , menüde xubuntu seçeneğini kalktı ama halen bilgisayarı açınca xubuntu simgesiyle açılıyor . Yeni kurulum mu yapmalıyım ? Teşekkürler.

Empat

Bize sisteminiz ve sorunlarınız hakkında gerekli bilgileri vermezseniz, size kimse yardımcı olamaz.

Öncelikle donanımızın hakkında temel bilgi verin lütfen. Kaç GB ram'e, hangi işlemciye (model numarası) ve hangi harddisk'e (SSD veya HDD) sahipsiniz? Eğer donanımınız hakkında temel bilgi sahibi değilseniz, i-nex yazılımını yükleyerek öğrenebilir veya bize ilgili yerlerin çıktısını atabilirsiniz.

Xubuntu'yu ilk kurduğunuzda da sistem yavaş mı açılıp kapanıyordu yoksa belli bir süre sonra mı oldu?

Hangi programlar çalışmıyor? Ne oluyor da çalışmıyor? Hata kutucuğu ile mi karşılaşıyorsunuz? Hata kutucuğu ile karşılaşıyorsanız, ekran görüntüsünü atın, biz de inceleyelim. Programı açmaya çalıştığınızda herhangi bir tepki vermiyorsa, tepki vermeyen programları komut satırından çalıştırıp, verdiği çıktıyı buraya code etiketleri arasına alarak atın lütfen.

Şu an hangi masaüstü ortamını kullanıyorsunuz? Xubuntu'yu kaldırmak için hangi komutları denediniz?
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!