Oyunseverlere güzel bir haber : DOTA 2

Başlatan Luna, 20 Temmuz 2013 - 01:23:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maydin95

Alıntı yapılan: LockOynayan ve oynayacak varsa bir ubuntu tr takımı mı kursak diyorum veya linux takımı iyi olurdu 
Oyuna başlarsan en az 3 ay feederlık (devamlı ölmek, beslemek) ve ardından 6 ay da noobluk çekiyorsun. Urban Terror gibi bir oyun değil yani vuralım keselim. 112 tane kahramanın 500 tane ayrı büyüsünü bilmen ve nerelerde kullanılacağını öğrenmen gerekiyor.

Kısacası sözünü bile etmeyin.  ;)
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

Eludecraft

Alıntı yapılan: maydin95 - 23 Temmuz 2013 - 14:04:06
Alıntı yapılan: LockOynayan ve oynayacak varsa bir ubuntu tr takımı mı kursak diyorum veya linux takımı iyi olurdu 
Oyuna başlarsan en az 3 ay feederlık (devamlı ölmek, beslemek) ve ardından 6 ay da noobluk çekiyorsun. Urban Terror gibi bir oyun değil yani vuralım keselim. 112 tane kahramanın 500 tane ayrı büyüsünü bilmen ve nerelerde kullanılacağını öğrenmen gerekiyor.

Kısacası sözünü bile etmeyin.  ;)
O yüzden bir Ubuntu-TR takımı kurmak için LoL'ü bekliyoruz, öğrenme süreci daha kısa. :P

sonador

Oyunlarin ogrenilme suresinde LOL ve DOTA 2 arasinda fark yok. Ikisinde de 100+ sampiyon ve her sampiyonun 4 yetenegi var. Her ikiside moba tarzi oyunlar. Ayrica, sadece oyunu oynamak icin oynamazda ogrenmek icin cabalarsaniz 3 ay feeder, 6 ay noob donemi diye birsey olmaz. Amac oynu acayim iki takilayim cikayim derseniz 6 ay yil degil, 6 yilda oynasaniz noob kalirsiniz.

D@bbe

dota ne ki? steamde gördüm ama nasıl ineceğini anlamadım kaldı...
Alıntı YapLinux Sistem Gereksinimleri
Minimum:
Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeaon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: OpenAL Compatible Sound Card
ve bu benim sisteme uymaz...

poʍǝɹǝd bʎ ɔɐspǝɹ˙˙˙

DoGuKaN

Steam'in GNU/Linux dağıtımlarına gelmesi yavaş yavaş da olsa GNU/Linux oyun pazarını hareketlendiriyor gibi :)

glizagar

beyler 4 gb a açıklık getirelim. oyunun kendi sitesinde her işletim sistemi için 4 gb yazıyor

PC Sistem Gereksinimleri

Minimum:
        Graphics: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeaon HD2600/3600
        DirectX: Version 9.0c
        Sound Card: DirectX Compatible

Mac Sistem Gereksinimleri

Minimum:
        Processor: Dual core from Intel
        Graphics: nVidia 320M or higher, or Radeon 7000 or higher, or Intel HD 3000 or higher

Linux Sistem Gereksinimleri

Minimum:
        Graphics: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeaon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1
        Sound Card: OpenAL Compatible Sound Card

kaynak: http://store.steampowered.com/app/570/

oyunu windows varkende oynuyodum. performans olarak hiç bir fark hissetmiyorum. oyunda 1-2 kucuk hata var. mesela yazı yazarken çok buyuk puntolarla yazıyor ve birden çok ses aynı anda geldiğinde sesler saçmalıyor. belki benim ses kartı driverim da sorun vardır. gerçi arkada rythimbox açık oynuyorum. (ondan olabilir mi?)

Eludecraft

4GB olayı fazla uçuk geldi. Sanırım harita çok fazla detay içerdiğinden olmalı.

D@bbe

benim sistem ram ve gpudan kaybetti 2048mb ram gmax3100 gpu... sürünüyor... :P

poʍǝɹǝd bʎ ɔɐspǝɹ˙˙˙

okayokay

Lol da çıksa ya ubuntuya evdeki bilgisayardan da windows'u kaldırayım :D
Okay OKAY

Lock

LOL microsoft ile bir anlaşma imzalamış deniyordu.Bu yüzden diğer platformlar için destek olamaz deniyordu.Doğruluk payı varmı acaba ?

sonador

mac icin cikardiklarina gore boyle bir anlasma oldugunu sanmiyorum. Fakat valve'in linux icin dota 2 hamlesinden sonra LOL linux icin gelmezse oyuncu kaybedecektir diye dusunuyorum ki ben yavas yavas dota 2'ye gecmeye basladim. Baskalarida olacaktir.

Lock

O halde linux içinde çıkabilir.Dota2 denedim ama gereksiz bir kasma var.Hon da grafikler son ayarda kasmadan eser yok dota da bir kasılma gidiyor.Anlamadım gitti.Dota bu kasılmayı düzeltmezse oyuncu kazanırmı bilmem.

Luna

LoL ile ilgili bir atak bekliyorum; keza aktif lol oyuncusuyum yeni de olsam Türkçe olmasıyla çabuk kavramadım. Eğer gelirse o zaman bambaşka olur Ubuntu benim için.
İşlemci : İntel i5 750 2.66Ghz LGA 1156
Ekran kartı : GIGABYTE GTX 470 Super Overclock 1280 MB GDDR5 320 Bit
Ana Kart    : BIOSTAR H55 HD LGA1156 DDR3-1600
HDD : WESTERN DIGITAL Caviar Blue (WD3200AAJS) 3.5inç 320GB
RAM : G.SKILL Ripjaws 2 GB DDR3 1333Hz CL9 + 4 GB Team Elite 1333 Mhz
Kasa : Aerocool X Strike Mid Tower
PSU    : XILENCE Eco Series 550W

Deadpool

Lol linux için şu aşamada çıkmaz diye tahmin ediyorum sistemlerini değiştirmeleri gerekiyor çünkü. Lolda adobe air kullanılıyor ve onlarda linux desteklerini kestiler. Eğer dota 2 belli bir aşamaya gelip mevcut lol oyuncularının hissedilebilir bir kısmını çekerse riot games rekabet için mecburen bir şeyler yapacaktır ama açıkçası dota 2 varken lol çok gerekli de değil uzun süre lol oynamış biri olarak benim düşüncem bu :).

MoShic

Paylaşılan bilgiler beni Dota'ya yönlendirmeyi başardı. Her neyi "yok bana göre değildir, eminim sevmem, asla alışamam" dedimse merakıma ve heyecanıma yenik düşüp şuan oyunu araştırıp inceliyorum, Lol'den daha farklı ve basit olmayan özelliklere sahip. Öğrenme isteği uyandırıyor, bundan hoşlandım. Linux için umuyorum daha güzel ve çok oyun çıkar, mutlu oluruz (=
Eski ID: Mar yJuana

alikemal0162

dota2 nin %90 tr oldu suan mukemmel lol den biraz farklı bir oynanısa sahip olsada sonucta türkçe oynanabilecek seviyede 

FireSwords

DoTA iyidir ama maçlar çok uzun sürdüğü için League of Legends oynuyorum DoTA'da canım sıkılıyor ne yapayım :)

MoShic

Zanediyorum bir DotA varmıs bir de Dota 2

Aralarındaki fark nedir ?
Oynanısları farklı mı mesela.

Lolde oldugu gibi eğitim kısmı var mı en büyük merakım da bu :D yeteri kadar inceleyemedim.

unpredict

dota ile dota 2 arasında fark var dota 2 sonradan çıktı görüntüde karakterlerde,işleyişte farklılık var.Evet dotadada eğitim görevleri var.Bence dota 2 lolden kat kat daha iyi.

MoShic

Oynamak için girdigimde önüme bir harita çıkarıyor. Solda 1-2 diye biten mechanir mi ne öyle bir şey yazılı, onları izlememiz mi gerekli oynayabilmemiz için? Lolden mutlaka iyi çünkü oyunda detayı yüksek tutmuslar, karakterlerin becerileri Lolde oldugundan daha farklı. Tek eksik Türkçe'miz :)