[Çözüldü] Win + Kali

Başlatan omerubuntu, 01 Şubat 2015 - 16:13:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omerubuntu

Merhabalar. Çift işletim sistemi kurmak istiyorum. Ubuntu'yla beraber kullanmıştım Windows'u fakat şimdi win+kali kullanmak istiyorum. Windows'u kurdum, 90 gb kali için harddiske boş bıraktım. Kali kurulumuna başladım bi baktım çok eski bi sürüm belli (win xp format ekranı gibi), hdd bölünlendirme ekranını kullanamadım diye çıktım kurulumdan, son sürüm kali'yi indircem şimdi. Fakat bi sorum var, Windows'un yanına değilde, içine kaliyi kursam ne gibi sorunlar olur? sanal bilgisayar olarak kursam kali herşeye erişim sağlar mı yine. Ağ kartını görmez sanal bilgisayarda diye bir şey hatırlıyorum ama ne kadar doğru acaba.

heartsmagic

Bu türdeki soruları Diğer Dağıtımlar altında konuşursak daha uygun olur. Dahili ağ kartını paylaştıramamışsındır muhtemelen ancak USB kartlar yapılabiliyor diye biliyorum.Sorunun nasıl çözdüğünü aktarırsan konuyu kapatır, doğru bölüme taşırız.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

omerubuntu

Hata benden kaynaklı. Kali'yi kurarken normal install'den yapmışım o yüzden zorlandım. Daha sonrasında grafiksel yüklemeyi gördüm.
İkinci zorlandığım nokta şuydu, Ubuntu'da diskte yer açtığımızda, dizini \ yapıp, windows'un dizinini \windows yapıyordum. Kali'de bunu yapamamıştım ama zaten sorun olmuyormuş ikisini de sorunsuz görüyor.
Dolayısıyla sanal makine kullanmama gerek kalmadı, o yüzden konuya çözüldü yazdım.

heartsmagic

Teşekkürler geri bildirim için.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.