Nedir bu TurkNet Telekomünikasyon ?

Başlatan empax, 08 Temmuz 2013 - 17:26:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

empax

Arkadaşlar bugün TürkNet şirketinden arayıp 59TL ye her yöne 3000dk. sabit hat paketi ve 8Mbit sınırsız internet sağladıklarını söylediler ve onaylamam durumunda eski TTnet aboneliğini iptal edeceklerini ve yeni sözleşme yapacaklarını söylediler. TTnet'in alt yapısını kullandıklarını ama TTnet'ten daha hızlı internet sağladıklarının garantisini veriyordu. TTNet'in 8Mbit sağladığını söyleyip 1Mbit vermesini gülerek anlatıyordu.:) Bunu duyduktan sonra şüphelendim. Bir yandan telefonla konuşurken bir yandan da internetten şikayetleri okuyordum. Bazı kullanıcılar eski TTnet aboneliklerinin iptal edilmediğinden ve bir yandan da TürkNet sözleşmesine sahip olduklarından bahsetmişler(2010-2011 tarihlerinde), halbuki telefonda bunu özellikle sordum ve benim hiç bir şey yapmam gerekmediğini ve kendilerinin eski sözleşmeyi iptal edip(hiç bir ekstra ödemeden, halbuki eski paketlerimi cezasız nasıl kapatabilirler ki?) kendi şirketlerine sancısız(!) abone yaptıklarını söyledi. TurkNet mağduru olanlarınız var mı, neyin nesidir bu?

Konuyu için burası uygundur sanırım.
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

agritux

Smile adsl'e TAŞIMA yoluyla geçtim. Söylediklerine göre hiç bir şey yapmam gerekmiyordu. Telefonla başvuruyorsunuz, sözleşmeyi kargoyla yolluyorlar, 2 güne smile adsl kullanıyor oluyorsunuz.

Ben biraz pimpirikliyimdir. Smile kullanmaya başladıktan sonra türk telekomu aradım. Hem telefon hemde adsl hattımın aktif olduğunu öğrendim.

Diyeceğim şudur ki, başka bir firma başka bir firmadaki hesabın kapatılması için talimat alamaz.

Başvuracaksanız bilemem kalite ya da hizmeti. Sadece eski hatlarınızı takip edin tavsiyesi verebilirim.

furkankalkan

Babam Türk Telekom'da çalıştığı için bu tür telefonda kandırılma olaylarını çok duydum. Siz siz olun bu tür oyunlara gelmeyin, zira arpa beklerken eldeki bulgurdan da olma durumu söz konusu.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

empax

Şüphelerim boşa değilmiş demek, bilgi için çok teşekkürler. :)
Bilgilendirme açısından da görenlerin işine yarayacağını umuyorum. Dikkatli olsunlar.
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

agritux

Yo aslına bakarsanız smile adslden çok memnunum. Hiç sorun yaşamadım. Hızım (e kadar) tarifelerinden olmasına rağmen, kotayı da 10 20 kat geçtiğim aylar olmasına rağmen hiç düşmedi ve hep e kadar da kaldı.
Ben sadece yaşadığım olayı anlatmak istedim :)

smile adsl diye bir şey kalmadığından reklam yapmış olmuyorum sanırım :P başka bir şirket satın aldı, onla devam ediyoruz. Yine memnunum.

D@bbe

Alıntı yapılan: empax - 09 Temmuz 2013 - 05:15:01
Şüphelerim boşa değilmiş demek, bilgi için çok teşekkürler. :)
Bilgilendirme açısından da görenlerin işine yarayacağını umuyorum. Dikkatli olsunlar.
onlar TTNET'ten hızlı internet hizmeti verebilir... nasıl mı daha az abone daha fazla band genişliği demek... TTNET ile sadece telefon hatlarını kullanıyorlar ki yakında fiber optik alt yapı daha geniş bir alana yayılacak... Superonline dışında kendi fiber optik alt yapısını kuran yok... ADSL artık bitme aşamasında VDSL ve fiber optik var... bence fiber optik daha iyi... ancak ondada ( Superonline ) güvenli interneti beceremiyor kapatsanda sürekli aktif oluyor...

poʍǝɹǝd bʎ ɔɐspǝɹ˙˙˙