[Çözüldü] "Ubuntu`yu Windows İşletim Sisteminin Yanına Kur" Seçeneği Çıkmıyor

Başlatan dorukduruberk, 12 Temmuz 2013 - 10:52:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dorukduruberk

Merhaba Ben Bu Forumda Yeniyim. Windows 7 64 bit`in Yanına Dual Boot Olarak Ubuntu 13.04 Kurmaya Çalıştım Ama Bende "Ubuntu`yu Windows İşletim Sisteminin Yanına Kur ." Seçeneği Çıkmıyor. İnternette Anlatılan Diğer Yollarlada Yapamadım. Lütfen Yardım Edermisiniz?

siberoloji

Hard Diskiniz tek bölüm olarak mı biçimlendirilmiş durumda ya da windows hard diskinizin ilk bölümüne kurulu değilse bu tür bir durum ortaya çıkabilir.
Hard diskiniz ve bölümleri hakkında bilgi verir misiniz?
Sanırım Windows işletim sisteminin yanına kur yerine "Başka bir şey" seçeneğini işaretleyip Ubuntuyu ayrı bir bölüme kurmanız gerekebilir.

dorukduruberk

Hard diskim Tek Bölüm Yeni Bir Bölüm Oluşturup Başka Birşey ile kurdum. Sonra EasyBCD İle Dual Boot Kurmaya Çalıştım Ama Başlatılırken "0xc000007b" Hatası Verdi.

dorukduruberk

Windows işletim sisteminin yanına kur seçeneği çıkmıyor zaten birde yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

siberoloji

"Başka bir şey" seçeneği ile ubuntu kurarken GRUB önyükleyicisini harddiskin en başına kurmuş olmalısınız ayrıca Dual boot kurmanıza gerek yok.

dorukduruberk

En başına derken boot bölümünemi?

furkankalkan

Grub MBR'ye kurulmak zorundadır. Eğer kurulum ekranında grub için  /dev/sda diyorsa öyle bırakın.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

dorukduruberk

Tamam gece deneyeceğim teşekkür ederim.

dorukduruberk

Windows işletim sisteminin yanına kur seçeneğinin çıkması için ne yapmalıyım.

dorukduruberk

Adı boot ile başlayan bir programla yaptım hepinize teşekkür ederim.