Youtube ve Facebook'u açınca firefox kasıyor...

Başlatan Hybird, 19 Haziran 2013 - 18:17:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hybird

Arkadaşlar, Youtube'un ve Facebook'un sanırım eklenti gibi bir şeyini indirdim daha hızlı erişim sağlar diye düşünmüştüm ama ne zaman bu ikisinden birini açsam firefox kararıyor ve 30 saniye birşey yapamıyorum ve mesela Youtube açtığımda kasıyor ve herhan gibi bir video ya tıkladığımdada yine Firefox kararıyor ve 30 saniye böyle kalıyor. Ne yapabilirim ?
I could be dead in a second, everything's so fragile. Didn't you realize that ?

burk

Hybird

Aslında bunu bende düşünmüştüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum.

burk

shift + ctrl+a tuşlarıyla erişeceğiniz sayfadan kurduğunuz eklentileri kaldırabilirsiniz.

Hybird

burk

if

Bu eklentilerin adı nedir ne nereden kurdunuz?

KemalALKIN

Bende bir kaç sürüm öncesi olan bir sürümünde Firefox facebook vb. sosyal ağlarda vesayre donuyordu veya bir kişiye fareyi getirince geç geliyordu resim ve bilgileri vb. Bende çözümü Google Chorme ile buldum. Ayrıca Google Chrome tarayıcısında gömülü Adobe Flash Player olduğu için flash içeriklerde yüksek performans sağlıyor ve Linux üzerinde her zaman güncel Adobe Flash Player deneyimini bizlere sunuyor. Hatırlarsanız Linux için desteği kesmişti Adobe firması. Ayrıca bir sitede video var diyelim; sayfayı kaydırınca Firefox gibi kesik kesik olmuyor ve çok akıcı oluyor videonun olduğu alan :).
www.tckemal.ist

decent

$ firefox -safe-mode komutu ile başlatınca aynı sorunları tekrarlayabiliyor musun ?

Bu komutla açtığımız Firefox oturumunda eklenti ve temalar devre dışı bırakılır.
Alıntı Yap-safe-mode         Disables extensions and themes for this session.

if