Manjaro kuramıyorum

Başlatan Zendo, 26 Haziran 2013 - 20:39:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zendo

İşletim sistemini kuracağım ama .rar dosyasının içinde dosyaların hepsi karma karışık ... Setup - Kur gibi bi' sey yazmıyor. Ne yapmam lazım.

umutubuntu

Hangi işletim sistemi ?

Zendo

Alıntı yapılan: umutubuntu *bağlantı=topic=39658.msg471980#msg471980 date=1372268680
Hangi işletim sistemi ?

Xp kullanıyorum Manjaro kurmak istiyorum. Neden bu foruma geldin diye sorarsanız son anda karar değiştirdim.

umutubuntu

Manjaro ISO dosyasını CD, DVD ya da USB balleğe yazarak boot edeceksiniz Windows üzerinden .rar ile işletim sistemi kurulmaz.

Zendo

Alıntı yapılan: umutubuntu *bağlantı=topic=39658.msg471982#msg471982 date=1372269291
Manjaro ISO dosyasını CD, DVD ya da USB balleğe yazarak boot edeceksiniz Windows üzerinden .rar ile işletim sistemi kurulmaz.

" Boot " nasıl ediliyor. İnternette baktım bulamadım. Link varsa gönderir misiniz ? Yada kısa bir anlatım ... Hiçbir bilgim yok bu konularda.

heartsmagic

Alıntı yapılan: Zendo - 26 Haziran 2013 - 21:15:22
Alıntı yapılan: umutubuntu *bağlantı=topic=39658.msg471982#msg471982 date=1372269291

" Boot " nasıl ediliyor. İnternette baktım bulamadım. *bağlantı varsa gönderir misiniz ? Yada kısa bir anlatım ... Hiçbir bilgim yok bu konularda.

İndirdiğin şey bir .rar dosyası değil, kurulum ISO'su. Windows üzerinde Winrar bu dosya uzantısını sahiplendiği için böyle görüyorsun. Bu dosyayı hiçbir şekilde açmadan CD'ye, DVD'ye yakman lazım. Bunu herhangi bir CD yakma uygulaması ile yapabilirsin. Zaten sağ tıklarsan muhtemelen kurulu olan uygulamaya yönlendirecektir seni. Ardından CD, DVD vs. ile kuruluma geçeceksin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.