Ubuntu 13.04'te Google chrome senkronizasyon problemim

Başlatan atasoyhk, 19 Haziran 2013 - 15:23:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atasoyhk

Merhaba

ilk olarak aynı başlığı açtığım için üzügün fakat o başlıklık kitlendiği için bende aynı başlıkla açayaım dedim çünkü sorunum aynı.
sormak istediğim aslında http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=38626.msg463632#msg463632  başlığındaki çözümü uç birime yazınca 1 kereye mahsus oluyor fakat benim gibi 2 yada daha fazla hesap kulanan kişiler için çok sıkıntılı bir durum çünkü ben zaman geliyor bir kaç kez ardarda hesap değiştirmem gerekiyor. acaba bu çözümü sürekli olacak şekilde nasıl yaparız.

heartsmagic

Kısacası her seferinde uçbirimden açmayayım mı diyorsun? Asıl sorun için çözüm şu an var mıdır bilemiyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

atasoyhk

evet aslında bir noktada oda olur bu şekilde herseferinde uçbirimden açmayayım diyorum.

atasoyhk

Arkadaşlar

benim gibi crome kullanıpta ubuntuya geçtikten sonra ne senkron sorunu yaşıyorsanız. şöyle birşey deneyebilirsiniz bende raslantı ile keşfettim.  Empathy internetten mesajlama çalıştırdım orada gmail hesabımı girdim ubuntu erişim zini veriyormusun diye sordu bende izin verdim. ve şu anda chromu her açtığımda hesabımla açıyor ve herhangi bir senkron sorunuda yaşamıyorum.

heartsmagic

[Nasıl] etiketini kaldırdım çünkü onu konu anlatımlarında kullanıyoruz genelde. Sen sorununu çözdüysen eğer konuyu [Çözüldü] şeklinde etiketleyebilirsin: cozuldukonusu
Her seferinde komutla yapmak yerine kısayol değiştirebilir diğer yolda da. 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.