Ubuntu türevleri başlığı altında elementary os ?

Başlatan grey123, 29 Nisan 2013 - 01:30:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

grey123

Selamlar ben elementary os kullanıcısıyım.Bildiğiniz gibi elementary os neredeyse ubuntunun gnome versiyonu.İşletim sistemi için türkçe kaynak birkaç blog yazarı dışında neredeyse yok denecek kadar az.Acaba bu forumda ubuntu türevleri başlığı altında elementary os başlığıda olsa konu anlatımları yapsak daha çok içerik olsa.Türkiyede kaç elementary os kullanıcısı var bilmiyorum fakat eğer böyle bir başlık açılırsa gerçekten güzel bir kaynak olacağını düşünüyorum.Temennim bu yönde eğer mümkünse sayın forum yöneticileri.
Hepimiz bir'iz.Yani ben , biz olduğumuz zaman 'ben'im...

heartsmagic

Ubuntu tabanlı birçok dağıtım var, bir başkası için de aynı şey düşünülebilir. Fakat bizler bu dağıtımlar için alt bölümler düşünmüyoruz. Mevcut olanlar bile tam randımanlı kullanılamıyorlar ki biri Mint diğeri Debian.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

grey123

Haklısınız ubuntu türevleri genel başlığı altında zaten diğer kısmı var o kısımla ilgilenicem galiba.Teşekkürler yanıt için.
Hepimiz bir'iz.Yani ben , biz olduğumuz zaman 'ben'im...

waroi

ElementaryOS için bir bölüm olsa güzel olurdu yine de :( Bu konuyu bir daha düşünürseniz sevinirim, ElementaryOS konularını ararken bu kadar uğraşmazdık en azından. :)

heartsmagic

Forum bölümlerimizi daraltmayı bile düşünüyorken başka bir dağıtım için bölüm açma fikri sıcak gelmeyecektir bizlere. Daha önce başka dağıtımlar için de aynı cevabı verdik: Burası Ubuntu temelli bir forum olmasına rağmen Debian, Mint ve Diğer adı altında başka dağıtımlara destek olmaya çalışıyoruz, fakat esas olarak bu dağıtımların destek forumu değiliz. Olamayız da, zira Ubuntu'ya bile zor yetişiyorken o dağıtımlara cidden vakit bulamayız.

Forumda arama yaparken sorunun yanına "elementary os" iliştirilebilir belki :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.