Linux savasi

Başlatan HakanSeven12, 29 Mayıs 2013 - 23:57:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HakanSeven12

Daha once bir forumda burdan konu alip paylastigimi yazmistim ve bu konuyla beraber sitedeki linux kullanicilari birlesip yeni bir bolum istedik kabul edilmedi ve biz linux sistemlerinin kurulum ve kkullanimiyla alakali bir suru konu actik bir ekip calismasi oldu :D ve yonetimim bir kismida bize destek verinde adminler kararlarini gozden gecirip linux tabanli sistemler bolumunu acti :D yani ben bir kivilcim attim gerisi kendiliginden geldi bunun sebebide bu forumdur ;)

Linuxun zaferini kutluyoruz arkadaslarla suan linux kullanicilarinin sayisini arttirmaya ugrasiyoruz ubuntu linux mint ve pardus uzerinden gidiyoruz

Herkese tesekkurler

heartsmagic

Vesile olmak güzel, ayrıca düşüncelerin için teşekkürler. Bölümler olsun olmasına fakat genelde bölünmek yerine bir araya gelmek daha etkin bir çözümdür, zaten sayımız az :) Demem o ki bu konudaki tecrübeli arkadaşlar mümkün mertebe dağıtımların kendi ekiplerine de destek olsunlar.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

HakanSeven12

2 kisi basladik ben ubuntu arkadas lm tanitimi yapti bir haftada 15 kisi olduk :) cogunluk ubuntu kuruyor pardus kuranlarda var ben fedora tanitimina basladim belki debian icinde calisma yaparim :) ama gecenler cok mutlu oluyor genelde

alquirel

Güzel faaliyetleriniz ve düşünceleriniz hakkında ben de teşekkür ediyorum ancak Wiki'mizden alıntıladığınız yazılarda kaynak göstermiş olsaydınız daha iyi olurdu bence.

HakanSeven12

o pek aklıma gelmiyor :) eklerim tabi ama şuan musait değilim