Ubuntu 13.04 Çevrimiçi Hesaplar - Online Accouts

Başlatan nikbinliknet, 13 Mayıs 2013 - 15:39:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikbinliknet

Selam Arkadaşlar,

Birçok yabancı forum gezdim.
Ama hiçbir yöntem işe yaramadı.
Sorun şu:

Bilgisayarıma Gnome3 yükledim. Biliyorsunuz Gnome 3 yüklediğinizde
iki adet Çevrimiçi Hesaplar - Online Accounts bölümü oluşuyor.

Fakat Gnome 3 arayüzünde Empaty bir türlü Unity'den vazgeçemiyor?
Yani Gnome Online Accounts menüsünden çevrimiçin hesaplarınızı kaydetsenizde, çalışmıyor.
Unity'dekileri kabul ediyor.

Ben Unity arayüzünü kaldırmama rağmen hâlâ Unity'in Çevrimiçi Hesaplar menüsü duruyor
ve Empaty hâlâ onu algılıyor. Gnome çevrimiçi hesaplarımı Empaty'de kullanamıyorum.

Bunu nasıl çözebilirim?
İşletim Sistemi:  Ubuntu 17.10
İşlemci: Intel® Core™ i3 CPU M 330 @ 2.13GHz × 4
Ekran: NVIDIA GeForce 310M/PCIe/SSE2

heartsmagic

Unity'nin hesaplarını kullanmayacaksın yani? O paketi kaldırmamış olabilir misin?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

nikbinliknet

Alıntı yapılan: heartsmagic - 13 Mayıs 2013 - 16:18:31
Unity'nin hesaplarını kullanmayacaksın yani? O paketi kaldırmamış olabilir misin?

Gnome 3 kurduğumdan beri zaten Unity'in Çevrimiçi Hesapları çalışmamakta Empaty'den Hesaplar bölümüne tıkladığımda Unity'de ki hesaplar birkaç saniyeliğine gözüküp, kapanıyor. Değişiklik yapamıyorum. Empaty sadece Unity'i algılıyor. Gnome2ın Çevrimiçi Hesaplarına üyeliklerimi girmeme rağmen Empaty onları algılamıyorum.

Unity'i Ubuntu Yazılım Merkezin'den kaldırdım. Ayrıca Uçbirimden de kaldırma kodu girdi. Üstüne autoremove ve autoclean kodlarını verdim Uçbirim'den. Ama hâlâ Unity (ubuntu-online-accounts) duruyor.

Bunu nasıl kadıracağım?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Mayıs 2013 - 17:58:26

Hata Raporunu buldum ve benim muzdarip olduğum durum yazıyor:

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/gnome-control-center/+bug/1040193

Alıntı YapTo reproduce this, close gnome-control-center and run the following command:
env XDG_CURRENT_DESKTOP=GNOME gnome-control-center

Note that there are two Online Accounts panels: one for ubuntu-online-accounts and one for gnome-online-accounts. This is very unpleasant. These two panels claim to do the same thing, but ultimately they have nothing to do with each other.

To make matters worse, the gnome-online-accounts panel doesn't appear to do much of anything by default (except probably with Evolution) since Empathy has been built to use ubuntu-online-accounts — to the extent that Empathy will open that configuration panel when the user chooses Accounts from its menu.
İşletim Sistemi:  Ubuntu 17.10
İşlemci: Intel® Core™ i3 CPU M 330 @ 2.13GHz × 4
Ekran: NVIDIA GeForce 310M/PCIe/SSE2