13.04 yükleme sorunları

Başlatan unsalmd, 01 Mayıs 2013 - 14:42:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unsalmd

Dün 12.10 un üzerine 13.04 ü güncelledim ancak  ses ikonu çalışmıyor .Filimleri movie player ile açınca hafif sesle dinleyebiliyorum .Ancak ses kontrolu kayboldu.Ayrıca yazılım merkezinden de hiç bir şey yükleyemiyorum . Acaba??????

şimdi üstteki yazıda,yabancı kelime ne var ?   ikon, movie ve player  yabancı kelimeler .

Ses simgesi (simge türkçemidir ?) inaktif (bu türkçe mi ?)  ve ses meselesi bir vakka.Binanaleyh filim oynatıcı da azcık ses çıkıyor okadar .

13.04 ü sıfırdan kurmam mümkün değil .Dizüstü  bilgisayarımın yedeğini almam 1 hafta sürer  kolay bir yol değil.
BİLGİ sahibi olunmadan FİKİR sahibi olunmaz.UM
İnsanoğlu önüne çıkan sorunlara çözüm arar. KM

meda

Format konusunda gerek Windows'da gerekse Ubuntu'da biraz bilgiye sahipsen USB ile Ubuntu kurulumu 5-10 dak arasında yükleniyor.İlla yedek alıp da format atmak zorunda değilsin yedek konusu sadece bir şeyler ters giderse diye.USB hazırlaması bile basit yapman gereken disk utility açıp USB cihazın seçili iken 13.04 imaj dosyasını restore etmen.Yani bu işlemler toplam en fazla 15 dak alır.Sonra kurmak isteğin programları tek komut halinde yazarsın kurulumu yapar. :))
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

heartsmagic

Ses simgesi çalışmıyor dediğimiz durum nasıl bir durum? Etkin mi değil, yoksa etkin ama kaydırma yaptığında etki mi etmiyor?
alsamixer
ile açacağın yerden kanal seviyelerini ayarlayabiliyor musun?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.