Ubuntu 13.04 kurulum sonrası

Başlatan JaNaVaR, 01 Mayıs 2013 - 17:29:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JaNaVaR

Merhaba arkadaşlar.

Ubuntu 13.04 kurdum,kurulum yeni bitti ve biraz görsellik katmak istiyorum hareketli dalgalanan çerçeveler hareketli temalar vs. vs ilk olarak ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Mayıs 2013 - 19:15:03

arkadaşlar neden kimse cevap vermiyor tamam sorularımız biraz garip olabilir sizde çok basit gelebilir ama 2 saattir şu sordugum sorunun başında f5 yapıyorum Allah aşkına biri bi cevap versin hayır bu kadar üyesi olan bir forumda kimse yok mu yoksa

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Mayıs 2013 - 19:33:22

12 kişi bakmış hala 0 cevap inşallah bir bilen çıkacak çıkana kadar ubuntu 5. kez çökecek ona yanarım

tosun

ubuntu yazılım merkezini açın ve "ubuntu tweak" yükleyin ;
"İnsan dünyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olamazdı. Daha büyük ve insanca bir sebep lazımdı."

agritux

janavar gitsenya sen bu forumdan
tövbee

Tuxie

Arkadaşım bu tür konularda forumda bir sürü konu mevcut biraz göz gezdirseniz olmaz mı? Zira daha önemli sorunları olanların ve daha önce açılmamış konuların açılması taraftarıyım.
Yeni konu silinmediği için forumda kirlilik oluşuyor aradıklarımızı bulmakta zorluk çekiyoruz.Sizden ricam lütfen daha önceki konulara bakın.

JaNaVaR

İşte sorun bu aşamada başlıyor. Mesela kendimden örnek vereyim ubuntu 13.04 kullanıyorum,bu noktada ubuntunun daha önceki versiyonları için yapılmış olan paylaşımları kullanabilirmiyim,daha açıklayıcı olmam gerekirse diyelim ki önceki versiyonlar için herhangi bir güncelleştirmeden bahsediliyor,13.04 kullanıcı olarak bunu yapmam doğru bir hareket mi olur, yoksa gereksiz mi.Aslında soracağım çok soru var ama sizide sıkmak istemiyorum acemi acemi bu sorularla.

if