[Çözüldü] LibreOffice sayfa yapısı düzenleme

Başlatan overdose_1, 04 Haziran 2013 - 22:41:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

overdose_1

MS Office Word'de aynı belge içerisinde yatay ve dikey sayfalar oluşturlabiliyor. LibreOffice Writer'da bunu beceremedim. Nasıl yapabileceğime dağir yardım lütfen!

cagriemer

Merhaba,

LO'da da aslinda bu is benzer sekilde yapiliyor. Yatay sayfaya gecmek istediginiz yere gelip Insert --> Manual Break secimi yapiyorsunuz. Gelen menude Page Break'i isaretleyip Style'i Landscape yaptiktan sonra eklenen sayfaniz yatay oluyor. Yatay sayfayla isiniz bittiginde yine ayni sekilde Manual Break menusunden Page Break'i seciyorsunuz fakat bu sefer Style secenegini Default Style olarak ayarliyorsunuz.

overdose_1

Alıntı yapılan: cagriemer - 05 Haziran 2013 - 02:07:21
Merhaba,

LO'da da aslinda bu is benzer sekilde yapiliyor. Yatay sayfaya gecmek istediginiz yere gelip Insert --> Manual Break secimi yapiyorsunuz. Gelen menude Page Break'i isaretleyip Style'i Landscape yaptiktan sonra eklenen sayfaniz yatay oluyor. Yatay sayfayla isiniz bittiginde yine ayni sekilde Manual Break menusunden Page Break'i seciyorsunuz fakat bu sefer Style secenegini Default Style olarak ayarliyorsunuz.

Teşekkürler denedim oldu, sorun sayfa sonu eklediğinde ayarları değiştirmemekten kaynaklıymış