Ubuntu çökmez dediler çöktü sorun çıkarmaz dediler çıkardı ?

Başlatan secret35, 11 Mayıs 2013 - 11:43:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

secret35

Merhaba arkadaşlar,

Artık windowsda yaşadığım hatalardan bıkıp tamamen Ubuntuya geçtim. Ubuntu yazılım marketindeki uygulamalar inince hata veriyor inmiyor öncelikle wine, çökmez dediler 12.04 - 12.10 yükselttim bilgisayar açılmadı. Bilgisayarımın fanları windowsda normalden ubuntuda çok ses çıkartıyor. Ubuntuyu kullanmak istiyorum ama sorunlarım ınasıl gidricem formda tam destek alamadım.

meda

Senin yerinde olsam 12.04.2 LTS kulanırdım.Veya ki 12.10 yerine 13.04 kullanırdım.13.04 sıfır kurulum her zaman için iyidir.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

heartsmagic

Alıntı Yap
Ubuntu çökmez dediler çöktü sorun çıkarmaz dediler çıkardı ?

Yalan söylemişler.

Alıntı Yap
Ubuntu yazılım marketindeki uygulamalar inince hata veriyor inmiyor öncelikle wine

Hata, sorun vs. ayrıntısı? Tahmin etmemiz mümkün değil ne olduğunu.

Alıntı Yap
çökmez dediler 12.04 - 12.10 yükselttim bilgisayar açılmadı.

Üstteki açıklamanın aynısı.

Alıntı Yap
Bilgisayarımın fanları windowsda normalden ubuntuda çok ses çıkartıyor.

Forumdaki benzer konular. Orada istenen çıktılar, bilgiler. Örneğin grafik kartı, sürücüleri vs.

Alıntı Yap
Ubuntuyu kullanmak istiyorum ama sorunlarım ınasıl gidricem formda tam destek alamadım.

Ayrıntı ver lütfen, destek alabilmen için sıkıntının ayrıntılarını vermen lazım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.