android telefonu bilgisayara bağalamak

Başlatan thrall, 22 Şubat 2013 - 00:10:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thrall

Selam
2008 yılınsa jaunty sürümünü kullanmıştım bir süre. Uzun zamandır uzak kaldım linux'tan. Bugün 12.10 sürümünü yükledim. Güncellemeleri yaptım ve androd cihazımı bağladım. Cihazı görüyor ama içinden dosya alıp masaüstüne veya başka bir yere atamıyorum. Forumda araştırdım automatic mount öneriliyordu. Bu isimle aratınca Pcmanfm buldum ve yükledim ama sonuç yine aynı. Ne yapabilirim?

krwlng

Ben hem telefonun hem tabletin depolama birimlerini sadece usb kablosunu takarak kullanabiliyorum Ubuntu üzerinden, nautilus otomatik olarak bağlıyor zaten sorun çıkmaması lazım, dosya yöneticisi olarak ne kullanıyorsunuz?
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

thrall

dosya yöneticisi olarak adını yazdığım Pcmanfm yükledim ama kopyalarken hata veriyor. Ubuntu kurulumndan sonra sadece güncellemeleri yaptım. Başka bir işlem yapmam gerekmiyor diye biliyorum.

heartsmagic

Bazı telefonlarda, bazı sistemlerde bu konu sıkıntılı olabiliyor. Mevcut başlıklara bakacak olursan farklı yöntemler var, MTP, PTP şeklinde bağlamak gibi. Her ikisiyle de sorun yaşayanlar ve Airdroid gibi uygulamalarla çözüme gidenler de var.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.