kablosuz ag secenegim yok oldu

Başlatan Ss7, 03 Şubat 2013 - 01:36:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ss7

Arkadaslar oncelikle hepinize iyi gunler,
Bir iki farkli sorunum oldugu icin tek bir baslik bulamadim, baslik sacma geldiyse affola.

Sorunlarima geceyim, oncelikle ultima online adli bir oyunun yerli yabanci 1-2 kaynaktan kurulumunu gordum ve yapmaya calistim, wine ile baya bir bogustum ha yaptim ha simdi oldu derken bir turlu kurulumu gerceklestiremedim, olmadi "wine"yi kaldirip bir iki defa daha kurmaya calistim, olumlu bir sonuc alamadim. Fakat daha sonrasinda en basta firefox acilmamaya basladi ve hata olarak sorunun iletin mail adresiniz gibi bir pencere aciliyor, Chromium kullanmaya devam ettim, fakat ertesi gun herhangi bir islem yapmamama ragmen kablosuz ag secenegim yok oldu. Ek suruculer kisminda bu surucu etkinlestirilmis fakat kullanimda degil diye bir hata aliyordum onu aktif hale getirdim. Fakat makinemi bastan baslattiktan sonra artik ek suruculer kismina da giremiyorum, ek suruculer taraniyor diyor bekliyor sonrasinda kapaniyor, ayrica pc normalde 6,7 sn icerisinde acilirken simdi 30-40 sn kadar bekleme yapmaya basladi. Neler yapabilirim, sistemin performansi cidden cok kotu...

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.. :)

burk

@Ss7 forum kuralları gereği her konu altında sadece bir konu konuşulabilir. Şu an en ciddi sorunun ağ sorunu olduğu için de bu konu altında bu sorunun konuşulmasını doğru buldum ve konunu bu kısım altına taşıdım.

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=28764.0 çıktıları buraya geçin.

Ss7

Anlayisiniz icin tesekkurler verdiginiz *bağlantı altindan devam edilmiyor, bi yanlisim yoksa eger.
Bahsettiginiz kodlari su an uyguladim cok fazla sonuc var. Bütün kodlari sirasi ile uyguladim, 990 satirlik bi dizin var karsimda :|
http://paste.ubuntu.com/1604112/ burasi daha uygun olur diye dusundum.

Edit : bu arada farkli bir siteden bcmwl-kernel-source bozuk olabilir tekrar kurun diye okudum. Tekrardan kurdum, fakat degisen birsey olmadi.

burk

@Ss7 ilgili çıktıları buradan kod etiketi içinde geçeceksiniz, kod etiketinin kullanımı var forumda.

heartsmagic

@Ss7, wine vs. ile uğraşırken sistemde neler yaptın tam olarak?
Çıktıların sadece bir kısmını almışsın, özellikle ağ kartı ile ilgili kısımları yok. Onları da tamamlayarak foruma kod etiketi içinde geçebilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.