[Çözüldü] youtubeda sayfa açılmıyor

Başlatan avcı, 12 Ocak 2013 - 14:26:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avcı

İyigünler dilerim uzun süreden beri ubuntu kullanıyorum ve kullanmaya başladığım zamandan beri youtube hariç genelde hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. Youtube gene sorun çıkarmaya başladı.

ubuntu 10.04 LTS kullanıyorum. youtube.com'a girmek sitediğimde sayfa hiç açılmıyor "youtube.com sunucusuna bağlanılıyor" diyor ve bir müddet sonra" bağlantı zaman aşımına uğradı" diyerek arama duruyor. Diğer video siteleri açılıyor ve hiçbir sorun olmadan izleyebiliyorum. Youtube daki bu sorunu nasıl çözebilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kadir Can

ping www.youtube.com komutunu uçbirimde yürütünce nasıl bir çıktı alıyorsunuz?

avcı

PING www.youtube.com (74.125.67.100) 56(84) bytes of data.

böyle bir çıktı aldım.

Kadir Can

Çıktının tamamı bu mu, devamı olmalı gibi hatırlıyorum.

avcı

uçbirime bunu yazınca sadece bunu veriyor ve uçbirim kitleniyor cursor yanıp sönüyor örneğin exit yazınca da hiç tepki vermiyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Ocak 2013 - 16:26:01

uçbirim başka komutlarda çalışıyor

Kadir Can

ping www.youtube.com -c4 komutunun çıktısı nedir?

avcı

PING www.youtube.com (74.125.67.100) 56(84) bytes of data.

--- www.youtube.com ping statistics ---
4 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 3005ms

Kadir Can

/etc/resolv.conf dosyasının içeriğini aktarır mısınız?
DNS değiştirmeyi deneyebiliriz, gksudo gedit /etc/resolv.conf ile bu dosyayı açtıktan sonra dosya içinde nameserver ile başlayan satırları nameserver 8.8.8.8
nameserver 8.8.4.4
şeklinde değiştirip Google DNS'leri ile bağlanmayı deneyebilirsiniz.

avcı

bunu kaydedemedim

"Dosyayı kaydetmek için gerekli izinlere sahip değilsiniz. Lütfen konumu doğru yazdığınıza emin olun ve tekrar deneyin." dedi kaydetmek için ne yapabilirim?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Ocak 2013 - 17:19:44

dosyanın içeriği şu anda böyle
# Generated by NetworkManager
# nameserver 192.168.2.1
nameserver 208.67.222.222
nameserver 208.67.222.220

maxwell

Kablosuz veya kablolu ağını gösteren simgeye gel, özelliklerden dns kısmına;

eğer tek satırsa 8.8.8.8,8.8.4.4  aynen bu şekil. Eğer eğer iki satırsa; aynı windowsta yaptığın gibi ilk satıra 8.8.8.8, ikinci satıra 8.8.4.4 yap. Böyle yapman daha kolay. Forumda dosya izinleri konularını bir gözden geçirsen iyi olur

avcı

Yardımlarınız için teşekkürler fakat bunları beceremedim bende sürümü son sürüme yükselttim düzleldi. teşekkürler

if