[Çözüldü] jockey kde ile kablosuz problemi

Başlatan belfagor, 07 Ocak 2013 - 19:12:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

belfagor

merhaba arkadaslar wirelessi suana kadar sorunsuz bir sekilde kullanıyorum ancak ekran kartı driverini yüklemek için jockey kde kurdum ve bunun sonucunda wireless driverimında aktif olmadıgını gördüm aktive ederken yanlıslıkla terminali kapadım ve tekrar denediğimde de işlemi yarıda kesip hata veriyor ve suan tamamiyle wirelessı kaybetmiş durumdayım ayrıca asıl problemime dönecek olursak ati ekran kartimin driverini bir türkü yükleyemiyorum yüklediğim sadece desktopı görebiliyorum geri kalan * her şey kayboluyor yardım ederseniz sevinirim

heartsmagic

Tek başlıkta tek sorun halletmeye çalışırsak daha verimli olur. Önce kablosuz kart olayını inceleyelim. Hata veriyor demişsin, ne hatası veriyor tam olarak?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

belfagor

wireless görünmüyor driver yok gibi yani herhangi bir modemi görmemesinin dısında wireless baglantısı da aktif değil anlatabildim umarım durumu system settingsten additional drivers bölümünü değiştirdiğimde sorunumu çözdüm wirelessi görebiliyorum ancak tekrar denediğimde yine aynı hatayı alıyorum

heartsmagic

Kablosuz ağları görüyorsun bağlanmaya çalışınca ne oluyor?

belfagor

kablosuz agları göremiyordum ancak sorunu wireless driverini kaldırıp ubuntunun standart driverini kullanarak hallettim suan

heartsmagic

Bu durumda:
lspci
çıktısını buraya geçip, bu bir dizüstüyse marka ve modelini belirtip, ardından da hangi sürücüyü kaldırıp hangi sürücüyü kurduğunu söylersen güzel olur.
Son olarak da başlığı etiketlersin: cozuldukonusu