Websphere Application Sunucu ne işe yarar?

Başlatan kzltp66, 14 Ocak 2013 - 11:05:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kzltp66

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben Websphere Application Server kurulumu profil açma işlemlerini servis start-stop gibi temel işleri yapıyorum ama bu Websphere Application Server ne işe yarıyor pek bilgim yok zahmet olmaz ise bi örnek vererek kısa bi şekilde açıklarsanız çoook sevinirim şimdiden teşekkürler ;)

heartsmagic

Yanlış anlaşılmak istemem ancak ne işe yaradığını bilmediğin bir sunucu mu kurdun sisteme? :)
Soruyu yanlış soruyor olmayasın?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kzltp66

İşyerinde bana makina hazırla kur diyolar bende kuruyorum şu anda bunların kurulumunu yapabiliyorum ilerde tönetimi filan gidecek işte ama ne işe yaradığını bilmiyorum her an patron sorabilir kuruyosun bu ne işe yarıyor diye :) araştırdım pek bişey anlamadım

burk

@kzltp66 ilgili programın bir benzerini biz AR-GE katındaki iç ağa kurmuştuk, yazılımın adı MS SharePoint portalıydı. Biz bu rogramı projelerin denetimli ilerlemesini sağlamak için kullanıyorduk. Örneğin bir mühendis dahil olduğu bir projeye bir talimat yazıp yüklediğinde o projeye dahil olan tüm mühendisler bunu görebiliyordu. Bununla birlikte ilgili belgeyi kimi sadece okuyabiliyor kimi indirip düzenleyebiliyordu ve bu durumda program tüm bunların kaydını tutuyordu.

Websphere belki birebir aynı şekilde işlemiyordur ancak tahminimce bu gibi işlere yarar.

heartsmagic

Bu nasıl bir patrondur ki "Kur" dedikten hemen sonra "Anlat bakalım" desin :) Bu meseleler böyle şıp deyince olmaz ki. Zaman ister, eğitim ister, ilgili ortamın sağlanmasını ister vs. Dediğim gibi senin önceliğin tez zamanda İngilizce olmalı :) Vaktin varsa eğitim almadan da kotarabilirsin belki bazı şeyleri.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kzltp66

Alıntı yapılan: heartsmagic - 14 Ocak 2013 - 12:41:08
Bu nasıl bir patrondur ki "Kur" dedikten hemen sonra "Anlat bakalım" desin :) Bu meseleler böyle şıp deyince olmaz ki. Zaman ister, eğitim ister, ilgili ortamın sağlanmasını ister vs. Dediğim gibi senin önceliğin tez zamanda İngilizce olmalı :) Vaktin varsa eğitim almadan da kotarabilirsin belki bazı şeyleri.

Bu işi çok önemsiyorum bu iş için bir çok şeyden vazgeçtim gayretmin görülmesini istiyorum bu yüzden bu çabam ingilizce içinde 8 aylık bi kursa yazıldım inşallah bi işe yarar

cagriemer

Websphere uygulama sunucu aslinda temelde Apache Tomcat gibi dusunulebilir. Ikisi de Java uygulamalarinizi sunmaya yariyor tabii detaya indiginizde arada farklar var.