WinUSB'de format sorunu

Başlatan BrainPaid, 01 Aralık 2012 - 20:14:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BrainPaid

Merhaba bir sorunla daha karşınızdayım.  :D

Yaklaşık 2 aydır kesintisiz olarak sadece BackTrack ve Ubuntu kullanıyorum. Windows kurulu değildi bilgisayarımda. Ve hala da kurulu değil çünkü ISO kalıbını buldum, zor bela şu konuda: http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=33825.0 önerilen WinUSB programını da kurdum. Ama program uyuzluk ediyor :(

ISO kalıbını tanıtıyorum, disk seçici yerden de USB belleğimi seçiyorum ve "install" denilen yere tıklıyorum. 2 saniye geçmeden karşıma şu hata geliyor:

Installation failed !
Exit code: 256
Log:
Formating device...
Hata: 1000kB'den 4010MB'e bir bölüm istediniz.
Becerebildiğimiz buna en yakın konum 31,7kB'den 31,7kB.'e

GParted'la belleğimin disk tablosunu önce sildim sonra tekrar bir fat32 disk tablosu oluşturdum. Neden olmuyor hala anlam veremedim.

Önemli not: Minimal Lucid Ubuntu 10.04 üzerine kurulu olan BackTrack 5 sistemi üzerinde bu hatayı alıyorum ki inşallah bu etkilemiyordur...

Tam ekran yakalaması eklentidedir.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

matrax_41

Parmak belleğin bölümlendirme tablosuyla ilgili bir sorun var galiba. Başka bir bellekle de bu sorun oluşuyor mu ?

if

@BrainPaid, usb içinde bir birincil bölüm oluşturup deneyin.

BrainPaid

Alıntı yapılan: matrax_41 - 01 Aralık 2012 - 22:11:44
Parmak belleğin bölümlendirme tablosuyla ilgili bir sorun var galiba. Başka bir bellekle de bu sorun oluşuyor mu ?

Vınn'ın içinde bir de hafıza kartı vardı onu da görüyor ona denediğimde de aynı hata ancak farklı sayılarla geliyor.

Alıntı yapılan: if - 01 Aralık 2012 - 23:21:08
@BrainPaid, usb içinde bir birincil bölüm oluşturup deneyin.

şimdi deneyeceğim önerinizi teşekkürler