World Of Padman

Başlatan hakang, 26 Ekim 2008 - 22:43:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakang

World of Padman, bir çok yerde ubuntu'da oynanabilecek en kaliteli oyunlardan biri olarak gösteriliyor. Videolarına bakılırsa küçük oyuncular olarak oturma odasında o eşyadan bu eşyaya zıplayarak dm yapıyoruz. Güzel bir oyuna benziyor, fakat kurulumu nasıl oluyor bilemiyorum. Synaptic üzerinden denedim, ama paketler çıkmasına rağmen yüklenmedi. İndirme sitesinde linux için indirme linkleri var ama linklere tıkladığım zaman browser sapıtıp bir sürü alakasız karakter göstermeye başlıyor. Oyunun indirme sayfası linki ise şu:

http://padworld.myexp.de/index.php?files

Bu oyunun kurulumunu açığa kavuşturursak başta ben olmak üzere bir çok insanın işine yarayacağına inanıyorum :)
Eski Linuxsever.

Çağlar

Bastım indiriyorum yardımcı olabirim umarım :D
We got a badass over here!

hakang

Alıntı yapılan: Çağlar - 26 Ekim 2008 - 22:51:12

680 mb büyük risk :) Ama çözülürse gerçekten güzel bir oyuna kavuşmuş olacağız hepberaber :)
Eski Linuxsever.

Çağlar

Alıntı yapılan: hakang - 26 Ekim 2008 - 23:04:30
Alıntı yapılan: Çağlar - 26 Ekim 2008 - 22:51:12

680 mb büyük risk :) Ama çözülürse gerçekten güzel bir oyuna kavuşmuş olacağız hepberaber :)

680 ne ki sınırsızım :D Ümidimizde o yanda

ironic

ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/worldofpadman/linux/worldofpadman.run

burdan indirme işlemini denedim çalışıyor fakat uzantısı .run  ::)

Çağlar

.run çalışır mı acaba az kaldı bakalım görücez :D

atomkarinca

Ubuntu'ya oyun yüklerken ilk bakacağınız yer Ubuntu Gamers Arena olsun. Aşağıdaki linkin en altındaki kılavuzlarla oyunu kolayca yükleyebilirsiniz:

http://gwos.org/doku.php/games:alphabetical:w:world_of_padman#world_of_padman

Çağlar

Patch ine kendi kendine çalışmasına izin ver dediğimde açıldı sanırım ana kurulumda öyle yapılacak inmesini heyecanla bekliyorum :)

ironic

Yarın mutlaka bende indireceğim. Güzel bir oyuna benziyor. FPS oyunlarını oldum olası severim.

Çağlar

Oyun mükemmel single player modu henüz yok ama multi playerda boş internet server ı bulmak sorun olmuyor gerçekten counter düşünün şirin olsunlar daha daha net olsunlar işte öyle bir oyun beğendimmmm. :D

maxspacemax

Eve gideyim bende indirip. Oyunu oynayacağım.

hakang

.run uzantılı dosyayı indirdim ve terminalden komutları uyguladım.

cd ~/Masaüstü
sudo sh worldofpadman.run

Şöyle bir hata aldım;

Verifying archive integrity...
Error in MD5 checksums: 19cc2ad537d9f1ab7c7d230e077b0bf4 is different from 1fb54282c982a07232b553eeeeb6c654

nedir, ne değildir acaba ?
Eski Linuxsever.

atomkarinca

Ne yazık ki indirdiğiniz dosyada hata var. Ya torrentini bulup indirin (ki en güvenli yol budur) ya da başka bir sunucudan tekrar indirmeyi deneyin.

hakang

Alıntı yapılan: atomkarinca - 28 Ekim 2008 - 10:02:12
Ne yazık ki indirdiğiniz dosyada hata var. Ya torrentini bulup indirin (ki en güvenli yol budur) ya da başka bir sunucudan tekrar indirmeyi deneyin.

Kafayı yemiş durumdayım. En iyisi sınırsız adsl'e geçmek. Sınırsız adsl, sınırsız deneme :)
Teşekkürler bilgi için.
Eski Linuxsever.

maxspacemax

Alıntı yapılan: hakang - 28 Ekim 2008 - 10:06:04
Alıntı yapılan: atomkarinca - 28 Ekim 2008 - 10:02:12

Kafayı yemiş durumdayım. En iyisi sınırsız adsl'e geçmek. Sınırsız adsl, sınırsız deneme :)
Teşekkürler bilgi için.

Sınırsız adsl gibisi yok. Kota derdi yok. Hep sınırsız kullandım. Sınırsız kullanmaya devam :D

hakang

Evet, oyunu indirip kurmuş bulunmaktayım. Ciddi ve gerçekçi olma yarışındaki FPS oyunlarının yanında süper bir alternatif olmuş. Karakter modelleri ve silahlar oyuncak gibi. Ama oynanabilirlik ve kontrol açısından diğer popüler FPS oyunlarından geri kalır yanı yok.Multiplayer moduna girdiğimizde her daim online olan yüzlerce server ve yüzlerce oyuncu bulabiliyoruz.

Oyun henüz single player moduna sahip olmasa da, kendimize bir server kurup servera bot atarak single player tadına koşabiliyoruz. Botlar da ortalıkta amele gibi dolanıp vurulmayı beklemiyor. Bilakis oyundaki botlar normal insan oyunculardan daha tehlikeli :) Kısacası oyun gerçekten çok güzel. Bu arada oyunun bir de patch'i var. Patch kurulmamışsa bazı serverlar versiyon hatası verebiliyor. Bu sebeple Patch'ini de kurmanızı öneriyorum.

Sınırsız ADSL'i de öneriyorum tabi :) Çekinmeden dosya indirmenin tadı oyunlarda bile yok :)
Eski Linuxsever.

fzt_sheldon

oyunun sitesinden linux için indirdiğim paketden .exe dosyaları çıktı .
bazzinga !!