BackTrack R5 Cdden başlatma hatası

Başlatan Jodie, 15 Kasım 2012 - 15:36:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jodie

Merhaba arkadaşlar ;

Backtrack R5'i CD'ye attım ve başlangıcı CD-DVD olarak ayarladım fakat "isolinux 3.63 deising" yani başlangıç ekranında Boot : şeklinde siyah bir ekranla karşılaşıyorum burada Entere basıp ilerleyin diyor internet sitelerinde fakat entere bastığım zaman boot failede: press a try again gibi bir şey çıkıyor Sorunu çözemedim iso dosyası bozuk olduğunu zannetmiyorum orjnal sitesinden indirdim. Aynı zamanda cd'ye yazarkende yavaş yazdırdım hata çıkmasın diye (4x ile )

VMWARE 9 ile denedim bu sefer wireless kartını görmüyor oda çözümüm değil arkadaşlar. Okuduğum 2-3 yazıya göre VMware sanal bilgisayara kurduğum zaman bazı zamanlar wireless kartını görmeye biliyormuş.

Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkürler.

krwlng

Tam birkaç fikir belirtmek üzereydim ki son cümlenizle birlikte hepsinden vazgeçtim, bu forum, birilerinin şifrelerini kırmak veya hesaplarına izinsiz girmek isteyenlerin danışabilecekleri bir platform değildir, amacınıza uygun platformlar bulabileceğinize eminim, buradan size yardım çıkmaz kusura bakmayın.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

Jodie

Fakat inanın bana buna gerçekten ihtiyacım var.

bytan

İletinin son kısmını değiştirdiğin için göremiyorum. Ancak niyetin hoş değil. @krwlng'nin de belirttiği gibi, burası gerçekten yeri değil.

Konuyu kapatıyorum, bir süre sonra da içeri taşırız.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST