Takas alanı biçimlendirme

Başlatan gezgin9, 06 Kasım 2012 - 02:58:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gezgin9

Eskiden kullandığım linux sistemini kaldırırken takas alanını bıraktım ve  boş kısma yeni sistemi kurdum sanırım takas alnını görmüyor ve gpartedta biçimlendiremedim hata  veriyor.*dizüstü bilgisayar eskisine göre  daha  kötü duruma  geldi sebepsiz yere kasıyor adeta  :o format atmadan biçimlendirmenin bir yolu var mı?

[eklenti yönetici tarafından silindi]

matrax_41

Görünmeyen bölüm takas alanı (swap) ise biçimlendirmende bir sakınca yok. Takas alanı olarak biçimlendirdiğinde zaten otomatik olarak kullanmaya başlar Ubuntu.

heartsmagic

Görüntülerde zaten takas alanı yok. O bölümü takas alanı olarak biçimlendirmeyi denedin mi?
@matrax_41, sonradan eklenen takas alanını sistem kendiliğinden kullanmaya başlamaz, fstab dosyasına işlemek gerekir. @gezgin9, senin yapacağın şey de takas alanını oluşturup fstab dosyasına işlemek. Forumda ve wikide örnekleri vardır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

gezgin9

biçimlendirmeye  izin vermiyor , takas olarakta çalışmıyor öyle kaldı pc performansını öldürdüm tek yanlışla :-\

ebubekirs

@gezgin9, o bölüm zaten takas alanı değilmiş. Bölümü silip biçimlendirmeye çalıştığında ne diyor ?
Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

heartsmagic

Biçimlendirmiyor ama ne diyor hata olarak?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.