cashfiesta ve ubuntu

Başlatan must90, 12 Kasım 2012 - 19:37:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

must90

arkadaşlar yeni çıkan Windows 8 doksan günlük deneme sürümünü kullanıyorum ve yeni keşfettiğim cash fiesta diye bir uygulama çalıştırarak para kazanmaya çalışıyorum. ubuntuyu açıkçası özledim ve yeni versiyonunu çok merak ediyorum.wine kullanılarak World of warcraft çalıştırılabildiğini biliyorum.benim asıl sorum ve wine kullanan arkadaşlardan ricam http://www.cashfiesta.com buradan üye olup cashfiesta barı çalıştırmayı deneyebilir misiniz ? bir sorum daha olacak çok basit bir exe uygulaması var bu cashfiesta için acaba bu exede çalışır mı ubuntu üzerinde ? verdiğim rahatsızlık ve ricalarımdan dolayı şimdiden özür diliyorum :) ona göre ubuntuya geçeceğim de . Teşekkürler.

KemalALKIN

Bar dediğiniz eğer bir tarayıcı bar eklentisi ise wine ile tarayıcı kurup deneyebilirsiniz. Çalışsa, çalışsa mozilla firefox ile çalışır bar wine ile. Oyun diyorsanız winehq.org üzerinden aratın oyunu ve sonuçlara bakın varsa tabikide. Birde eğer çok grafik tüketmiyorsa virtualbox ile deneyebilirsiniz linux üzerindeyken.

İsterseniz ubuntuyu canlı/deneme/live mod ile açın ve wine kurun sonrada oyunu vb deneyin ona göre geçin.
www.tckemal.ist