Ubuntu-Tweak Kapıcı programı Hatası

Başlatan v0li, 22 Mayıs 2012 - 09:39:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heartsmagic

Kapıcı uygulamasını şöyle deneyelim:
gksudo computer-janitor

Sonra temizleme denersin, hata var mı diye bakarız.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

v0li

@ heartsmagic En son vermiş olduğunuz kod ile denedim gene olmadı. Ama gün içinde başka bir programı yönetici kipinde nasıl çalıştırabilirim diye sormuştum size.Vermiş olduğunuz kodu ubuntu-tweak için kullandım bu sefer temizleme işlemini yaptı :) Ama şimdi şöyle bir sorun var,ubuntu-tweak programını sürekli kod kullanmadan direk olarak nasıl yönetici olarak çalıştırabilirim. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olucam :)

hasanyılmaz

Bilgisayar Kapıcısı uygulaması ile Ubuntu Tweak'teki Kapıcı ayrı uygulama sanırım. Benzer iş gördüğü için Tweak geliştirenler aynı adı koymuşlar o kısma.

v0li

@hasayılmaz Evet olabilir. Ben ubuntu-tweakı yönetici olarak çalıştırdığımda temizleme yaptı. Normal olarak açtığımda bu görevi yapmıyordu.Şİmdi asıl öğrenmem gereken sürekli olarak ubuntu-tweak ı yönetici olarak nasıl kullanabilirim ? Uçbirimden değil de programı açtığımda yönetici ayarında nasıl açabilirim :)

heartsmagic

Eğer @hasanyılmaz'ın söylediği gibi farklılarsa durum değişir. Ayrıca bakmak lazım, fakat sistem genelinde bir şeyler yapacaksa uygulama senden parola ister @v0li. Ayrıca Kapıcı'yı açtın uçbirimden tamam, temizleme de yapmaya çalıştın peki uçbirimde hiç mi döküm vermedi sana? Bize lazım olan kısım orası. Ancak dediğimiz gibi eğer uygulamalar farklıysa değişir.

v0li

@heartsmagic Uçbirimden açtığımda parola istiyor. Fakat normal olarak açtığımda istemiyor. Sanırım o yüzden de sistemi tarayıp temizlemeye geçmiyor. Normal olarak açtığımda da ubuntu-tweak ın parola sormasını nasıl sağlayabiliriz peki ? Ayrıca da uçbirimden sonra bana döküm vermedi bilgilerinize sunarım.

heartsmagic

Parola sormuyorsa biraz bakınmak gerekebilir. İlk elden deneme fırsatımız olunca söyleriz bir şeyler belki.

v0li

@heartsmagic Tamam cevap bekliyorum sizlerden :) Herşey için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız  ::)

heartsmagic

Uzun zaman geçti aradan, ilk elden deneyemiyorum zira 12.10 için paketlenmemiş kapıcı. Sorun devam ediyor mu acaba?