Flightgear'da iki büyük böcek

Başlatan odyssey, 29 Ekim 2012 - 11:38:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

odyssey

İngilizce bilmediğim için forumdaki ingilizce bilen arkadaşlardan yardım almak amacı ile açtım bu başlığı
Flightgear simulatöründe iki büyük böcek yakaladım ve geri bildirim yapmam gerekiyor
İki böceğinde video kaydını yaptım
Forumdaki ingilizce bilen arkadaşlardan bu sebeple yardım istiyorum
İşte böcekli videolar

http://www.youtube.com/watch?v=zBodP59OkMg

http://www.youtube.com/watch?v=_coa-uVYIho

heartsmagic

Video kaydından ziyade bu hataların hangi şekilde, nerede, hangi sürümde, ne yaptığında olduğunu anlatman lazım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

odyssey

Ubuntu 12.04 deposundaki Flightgear 2.4 sürümünde var
Varsayılan havalimanını açınca etrafta uçan bot uçaklar var
Onlardan bazıları geri geri uçuyor
Diğer video da ise uçurduğum uçak denizin dibine indiği halde hala çalışıyordu ve hız göstergesi ise 200 knot üzeri bir hızda olduğunu gösteriyordu
Başka nasıl anlatılır bilemiyorum
Zaten başka böceklerde var örneğin bir uçağın denize inince çakılması gerekirken denizin üzerinde sanki pistte gidiyormuş gibi rahatlıkla gidebiliyor
Bir diğer hata ise Boeing 747 uçağı bir türlü havalanmıyor ve havalanmaya çalıştıkça kuş gibi kanat çırpabiliyor sonunda kanatları kopunca deniz üzerinde yolda gider gibi gidebiliyor
Bilemiyorum belki bu hataları son sürümde gidermişde olabilirler sonuçta kullandığım son sürüm değil
Ama ben yinede belirtmek istedim

heartsmagic

Yeni sürümde düzeltilmişse boşu boşuna hata kaydı için uğraşılmamış olur, önce onu denetlemek lazım tabi. Forumu varsa orada aratılabiir vs. Baktın ki yok bir ses seda, neredeyse hata takip sistemi oraya en yalın haliyle aktarılmaya çalışılır bunlar.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.