DISK BAGLAMA SORUNU

Başlatan zoeken, 24 Ekim 2012 - 18:23:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zoeken

Merhaba arkadaşlar,

Problemim ilk öncelikle şöyle hepinize tek tek teşekkür ederim yardımlarınız için ,

500GB lik bir HDD ye sahip bir notbookum var , kurulum sırasında 200 GBsi ubuntu için diger 300GB sini ise windows da ki ''D'' gibi kullanmak için ayırdım.

Kurulum bitti ve makina açıldıgında hiç bir veri yazamıyordum 300GB Olarak ayırdıgım bölüme daha sonra biraz araştırdım GPARTED adında bir programla biçimlendirip kullanıma açmış oldum, fakat makınayi yeniden başlattığım da şöyle bir yazı geldi;

Disk sürücüsü /media/yedek henüz hazır degil
Beklemeye devam edin veya bağlama işlemini gerçekleştirmek için S ye basın , el ile kurtarma kipine geçmek için M ye basın  , diye * bir şey geldi yarım saat bekledim * bir şey olmadı.

Sistem içerisinde ve gparted içerisinden sürücüyü bağlıyorum fakat yeniden başlattıgım da tekrar bağlanması gerektıgını işaret diyor.

Otomatık bağlanması için ne yapmam gerekiyor aceba ? Bu problemi nasıl çözebilirim ?

Şurada ki konuya baktım fakat herhangi bir gelişme olmadı fstab dosyasının içerisinde ki tanımları degiştirip kaydedemiyorum.
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=36350.0

Yardımlarınızı bekliyorum hepinize çok teşekkür ederim,

bytan

Aynı konu için birden fazla başlık açmana gerek yok. Diğer başlığından devam edelim.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST