ubuntu 12.10 türkçe yapamıyorum

Başlatan zindanbekcisi, 19 Ekim 2012 - 11:40:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zindanbekcisi

çevrim içi hesaplara bağlamadığım için formdaki tavsiyeler doğrultusunda sistemi ingilizce yaptım. Fakat gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra tekrar türkçe yapamıyorum. Listede Türkçe görülüyor fakat seçip aktif hale getiremiyorum. formda araştırdım ama çözüm bulamadım . yardımcı olabilirseniz çok iyi *olacak. 12.04 ses sorunu dışında gayet iyi çalışıyordu "keşke yükseltme yapmasaydım."

burk

sudo apt-get install language-pack-tr language-pack-tr-base language-pack-gnome-tr language-pack-gnome-tr-base libreoffice-l10n-tr firefox-locale-tr thunderbird-locale-tr Sonrasında sistemi yeniden başlatın.

zindanbekcisi

12.4.1 lts geri yükledim ve sanırım bundan sonra sadece lts sürümlerde yükseltme yaparım. Bir yükseltmede bu kadar sorun çıkartması güven kırıcı

heartsmagic

@zindanbekcisi, öncelikle yeniden kurulumlarda konuyu etiketleme lütfen. Zira sorun çözülmüş olmuyor burada.
İkinci olarak, LTS yükseltmelerinde sorun yaşamayacaksın diye bir durum söz konusu değil. Aynı şekilde yükseltmelerde herkes sorun yaşayacak diye bir şey de söz konusu değil. Durumu irdelemek gerekebilirdi, fakat sen yeniden kuruluma gitmişsin. Bu durumda forumda yardım etmek güçleşiyor.

Yeniden kuruluma gittiği için de konumuzu kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.