ubuntu 12.04 vodem k3773 sorunu

Başlatan samet153, 16 Eylül 2012 - 11:31:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

samet153

geçenlerde vodem aldım huwai k3773 marka takınca linuz yazılım yükleme ekranı çıkıyor çalıştır dediğimde ise hata veriyor internet tarayıcı üzerinden ıp kullanarak bağlanmayı denedim görmedi müşteri hizmetleri de birşey anlatamadı yardımlarınızı bekliyorum windows da sıkıntısız çalışıyor vodem bu arada

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Eylül 2012 - 14:26:53

hiç bilgisi olan yok mu ???

heartsmagic

@samet153, yaklaşık 3 saat içinde bilgisi olan yok mu diye sormuşsun fakat forumda daha önce Vodem için açılmış başlıklarımız var, onlara göz attın mı hem başlık açmadan hem de ikinci soruyu sormadan önce?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

samet153

hepsine baktım =) denedim ama sonuç sıfıır =) kendim deneme yaptım linux dosyalarını masaüstüne kopyaladım çalıştırma yaptım bir defa çalıştı yeniden başlattım sonra yine görmedi =)

burk

Hangi dosylar onlar  @samet153? Eğer bir dosyayı çalıştırdıktan sonra internete bağlanabildiyseniz onu başlangıçta çalıştır kısmına ekler ve sorunu çözeriz.

if

@samet153, iletilerinizi yazım kuralları çerçevesinde yazarsanız memnun olurum. Hangi konulara baktınız?

samet153

başlangıçta çalıştırmayı da denedim olmuyor bir defa tesadüf oldu zaten çalışmadı başka aynı zamanda modemi ethernet kartından bağlanmış gibi gördü mobil arayüzden değil

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Eylül 2012 - 23:41:51

forumda üs kısımdan arama yaptım vodem olarak çıkanların hepsine baktım

heartsmagic

@samet153, lütfen hangi başlıklara baktığını belirt burada. Bir uygulama kurmana gerek yok normalde yanlış bilmiyorsam, ağ yöneticisinden tanıtabiliyorsun rahatlıkla Mobil Geniş Bant sekmesinden.

Ayrıca imlâ kurallarını bir kere de ben hatırlatmak istiyorum. Lütfen noktalama işaretlerine de özen göster, cidden okuması ve anlaması güç oluyor böyle olunca.

burk

Evet, Vodafone cihazını takınca kendi ağ bağlantılarında çıkıyor olmalı. Taktıktan sonra ağ simgesine tıklayıp durumu kontrol ettiniz mi @samet153?

samet153

dediklerinizin hepsini yaptım ama sonuç sıfır yinede yardımlarınız için teşekkürler.ben uzun süre pardus ve ubuntu kullandım az çok bilgi sahibiyim ama bu farklı biraz daha ingilizce bir forumda bir çözüm buldum o da olmadı ben de vazgeçtim =) hayırlı akşamlar =)

heartsmagic

Farklı olanın ne olduğunu merak etsem de, forumda birçok kişinin Vodem kullanabiliyor olduğunu gördüğüm için konuyu kapatıyorum.