blade of darkness

Başlatan conivayt, 13 Eylül 2012 - 14:31:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

conivayt

Merhaba arkadaşlar,

Ubuntuyu yeni kullanmaya başladım. Windows XP üzerinde çalışan Blade of Darkness isimli bir oyunu kurmak istedim. Wine' ı kurdum. Oyunu da kurdum fakat çalıştırmak istediğimde ekran simgelerinin çözünürlüğü düşüp kilitleniyor ve oyun açılmıyor bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum. Youtube' da aynı oyunun Ubuntu' da çalıştığını gördüm. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

if

@conivayt, Ubuntu2D masaüstü oturumunda durum nasıl? rOpengl kullanılarak çalıştırılmış.[1]

[1] http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=10295&iTestingId=70307

conivayt

Oyunu kurduktan sonra masaüstünde Blade of Darkness ve Blade of Darkness.lnk isimli iki kısayol oluştu.

if

Onu demiyorum @conivayt. Kullanıcı adı ve şifresiniz yazıp girdiğiniz ekrandan Ubuntu2D masaüstünü seçip girin ve öyle çalıştırın oyunu.

conivayt

Yine aynısı oldu kardeşim  :(

if

@conivayt, Ubuntu üzerindeki sanal Windows'un C dizini altında Bin/Raster diye bir sizin var mı?

conivayt

if, dediğin dizine Ev Dizini/Dosya Sistemi/bin ' den mi ulaşabilirim? Eğer öyleyse bin dizinin de raster diye bir dosya yok. Ubuntu' da çok yeniyim uğraştırıyorum seni kusura bakma.

heartsmagic

Oradan ulaşamazsın @conivayt. Ev dizinine geldiğinde ctrl+h ile gizli dizinleri gör, daha sonra .wine dizinine gir. Oradan C bölümüne geçersin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.