Ubuntu İçin En İyi İnternet Tarayıcısı Nedir?

Başlatan Furkan Karataş, 19 Ağustos 2012 - 19:25:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Furkan Karataş

Merhaba ben bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum . Bu bilgisayar Sony Vaio'nun iyi bir Ultrabook'u olacak .

Şimdi geldik zurnanın "zıt" dediği yere ; bu bilgisayara Ubuntu'yu kurmayı düşünüyorum . Sizce Ubuntu için en iyi internet tarayıcısı nedir?
Furkan KARATAŞ
(@karatas_alperen)

guopx

sudo dergide adobe linux için flash desteğini kaldıracakmış diye birşeyler okumuştum. şimdi olmasa da ileride chromium daha güncel bir flash deneyimi için ideal olacaktır. google kendi desteğini veriyor flash için. onun dışında chromium hafiftir fiefox fonksiyonel.
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

Furkan Karataş

Bence fonksiyonel olduğu için  Firefox bir adım önde . Eğer flash desteğini kaldırırsa Chrome'un yeni çalışmaları Ubuntu için gereksiz olacak . Zaman ayırdığın için teşekkür ederim .
Furkan KARATAŞ
(@karatas_alperen)

gecegezen

bu konuda chrome daha hızlı olduğunu ve eklenti desteği konusunda baya iyileştiğini kabul etmekle birlikte ben hala firefox kullananlardanım sebebi alışkanlıklar. Ayarlarla daha az uğraşmak istiyorsanız chrome daha iyi bir tercih şu an için bence.
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

Furkan Karataş

Furkan KARATAŞ
(@karatas_alperen)

muradisdan

eklentileri için firefox kullanıyorum ama operayı daha çok seviyorum bence en iyisi opera bide ara sıra midori kullanıyorum universitenin sitesine girerken çok işime yarıyor.

heartsmagic

Kime göre , neye göre iyi? Bu konuda mevcut başlıklar ve anketler var , lütfen onları değerlendirelim.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.