[Çözüldü] Uçbirim kısayolu çalışmıyor

Başlatan AusT, 22 Temmuz 2012 - 11:41:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AusT

Uçbirim kısayolu (Ctrl+Alt+T) bir türlü çalışmıyor. Klavye kısayollarında ayarlı görünüyor, sorun ne olabilir?
Özgürlük İçin... Linux

burk

@AusT aynı sorun Unity 2B'de de var mı?

AusT

Ubuntu 2D ile girdiğim zaman açılıyor. Gnome 3 ile girdimde açılmıyor
Özgürlük İçin... Linux

arpia

Aynı kısa yollar Gnome 3 için geçerli mi bilmiyorum ama "Sistem Ayaları -- Klavye - Kısayollar" yolunu izleyerek ekleyebilirsiniz sanırım.

krwlng

Gnome shell kullanıyorum sorunsuz şekilde çalışıyor kısayol. Özel kısayollar kısmına yeni bir kısayol ekleyip uçbirim ile ilişkilendirmeyi deneyebilirsiniz. Diğer kısayollar çalışıyor mu peki?
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

AusT

Evet.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Temmuz 2012, 18:35:19

Deniyorum şimdi.
Özgürlük İçin... Linux

alquirel

11.10'dan 12.04'e yükseltme yaptığımda aynı şey benim de başıma gelmişti.
Ayarları sıfırlama yoluyla sorunun üstesinden gelmiştim.

Sanırım şu yeterli olur.

mv ~/.config ~/.config.yedek

AusT

Özgürlük İçin... Linux

alquirel

O halde, deneme ve kesin tanı amaçlı şunu yapabiliriz.
Yeni bir kullanıcı hesabı açın, o hesap üzerinden Unity ve Gnome ile giriş yapın.
Eğer sorun giderse anlarız ki bir önceki ayar sıfırlama komutu yetersiz olmuş :)
Sorun devam ederse de yapacağım bir şey yok malesef.

AusT

Unity Arayüzünü silmiştim sadece gnome üzerinden kullanıcı oluşturup öyle deneyeceğim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 23 Temmuz 2012 - 19:27:26

Şimdi Denedimde kullanıcıya giriş yaparken " Yetkilendirme Hatası " Alıyorum sebebi nedir?
Özgürlük İçin... Linux

burk

AusT

Yetkilendirme Hatasının sebebi şifreyi yanlış yazıyormuşum :) Şu anda sorunu düzelttim kullanıcı oluşturup eskisini sildim sorun yok şuan. Konuyu Çözüldü olarak etiketliyorum
Özgürlük İçin... Linux