[Çözüldü] login ekrana geldinde ust kisimda Ubuntu yazisini nasil deistirebilirim/?

Başlatan Blaguvest, 16 Temmuz 2012 - 20:14:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Blaguvest

merhabalar
Ubuntu'yu "text modda" boot etirdikten açtıktan sonra login giriş ekrana (tty'dir orası) geldinde üst kısımda Ubuntu Version sürüm bilgileri yaziyor. Nasil degistirebilirim?

sem

Aynı sorunu yaşadığımda unity'nin silinmiş olduğunu fark ettim bir şekilde... Hazır silinmişken tamamen kazıyıp Gnome kurdum...

startx

dediğinizde açılıyor mu masaüstü?
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

krwlng

@sem0900, sanırım arkadaş özellikle öyle açmış sistemi, amacı da tty1 başındaki ubuntu yazısını değiştirmek. Ben bilmiyorum o nereden değişir fakat değiştirmek isteme amacınızı merak ettim, sırf görüntü olsun diye mi yoksa başka bir sebebi mi var?
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sem

Alıntı yapılan: krwlng - 16 Temmuz 2012 - 20:29:57
@sem0900, sanırım arkadaş özellikle öyle açmış sistemi, amacı da tty1 başındaki ubuntu yazısını değiştirmek. Ben bilmiyorum o nereden değişir fakat değiştirmek isteme amacınızı merak ettim, sırf görüntü olsun diye mi yoksa başka bir sebebi mi var?

Aynen... Demek ki biraz uyuma zamanı gelmiş...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

Blaguvest

Alıntı yapılan: heartsmagic - 16 Temmuz 2012 - 20:32:33
gksudo gedit /etc/issue
Teşşekürler. Google'da nasil arama yapicagimi yapacağımı bulamamıştım.

@sem0900, herhangi bir sebebi yok. Yanlizca yalnızca nasıl yapabilirim diye uğraşıyordum. Daha önceden yapmıştım ama hangi dosyaları karıştırmam gerekti hatırlayamamıştım.

Tekrar teşekkürler

Düzenleme Notu: Lütfen yazım kurallarına uyunuz.

if

@Blaguvest, cozuldukonusu

İletilerinizi yazım kuralları çerçevesinde yazarsanız memnun olurum.

burk

@Blaguvest iletilerinizdeki düzeltmeler Türkçe karakter olmayan kelimelere değil, yapicagimi boot etirdikten, login gibi yapısal olarak hatalı ve yabancı sözcüklere yapılmış. Bu yüzden lütfen iletilerinizde kelimeleri doğru yazmaya ve Türkçe kullanmaya özen gösterin.